ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Protest mai puțin obișnuit la Budapesta. Mai multe mămici au ocupat vineri un restaurant McDonald's, în semn de protest față de decizia acestuia, de la începutul săptămânii, de a-i interzice unei femei să-și alăpteze bebelușul.

Zeci de mame, cu copii mici în brațe, au intrat într-unul dintre restaurantele McDonald's, aflat lângă o stație de metrou, s-au așezat la mese și au început să-și alăpteze bebelușii, relatează BBC News.
 
In acest fel au dorit tinerele unguroaice să protesteze față de tratamentul la care a fost supusă miercuri o mămică . Femeii i s-ar fi interzis să isi hranească de la sân copilul.
 
Un comunicat al restaurantului susține că de vină pentru acel incident, în care femeii i s-a interzis să alăpteze, ar fi unul dintre angajații de la pază.
 
Femeile sunt binevenite în restaurantele  McDonald's să își alăpteze copiii, ca parte a politicii prietenoase față de familie a acestui lanț, se spune în comunicat