ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Potrivit  tabloidului The Mirror, care citează oficiali ruși, soldatul acționa singur în Siria, motiv pentru care fusese poreclit Rambo.

În urmă cu câteva zile, în timp ce supraveghea forțele de ordine jihadiste din orașul Palmira pentru a identifica ținte-cheie, soldatul a fost observat și atacat.
 
După ce a fost încercuit de ISIS și si-a dat seama că pentru el nu mai este nicio cale de scăpare, a decis sa își sune superiorii, cerându-le să bombardeze chiar zona în care se afla. Rusul a murit odată cu jihadiștii ISIS care îl încercuiseră.
 
"Un soldat rus care face parte din forțele speciale a fost ucis în apropiere de Palmira. Acesta avea ca scop identificarea de ținte ISIS și transmiterea mai departe a coordonatelor unde se afla, pentru a fi atacate. A murit ca un erou", a precizat un purtător de cuvant al armatei ruse.