ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avea 96 de ani și a fost suveranul cel mai longeviv al Marii Britanii: s-a suit pe tron în 1952 și a domnit timp de 70 de ani. Elisabeta a II-a a urcat pe tronul Marii Britanii la vârsta de 25 de ani, în data de 6 februarie 1952, când tatăl ei, regele George al VI-lea, a murit din cauza unui cancer pulmonar la 56 de ani.

Starea Reginei s-a înrăutățit brusc astăzi, către prânz.

Copiii reginei și prinții William și Harry s-au deplasat de urgență cu un elicopter la reședința de la Balmoral, la căpătâiul Suveranei.

Aceasta a murit înconjurată de toată familia, a informat presa din Insulă.

Decesul Reginei survine după ceva mai mult de un an de la moartea soțului acesteia, Prințul Philip, în aprilie 2021, la vârsta de 99 de ani.

După funeraliile soțului, pe care l-a iubit enorm, starea sănătății Elisabetei s-a înrăutățit progresiv.

Ea a fost nevoită să absenteze de la mai multe evenimente. Totuși, sănătatea i-a permis să primească demisia premierului Boris Johnson și să o desemneze în loc pe Liz Truss.

Truss este al 15-lea premier pe care l-a desemnat de-a lungul domniei sale de 70 de ani.

La desemnarea lui Truss, Regina a apărut sprijinindu-se într-un baston, zâmbitoare, în fața unui foc arzând în șemineu. 

Impresionant este că pe mâna sa dreaptă, pe care i-o întinde lui Truss, se putea vedea un hematom mare, ca urmare probabil a branulei prin care o purtase pentru tratament.

Nu mai apăruse în public de două luni.

Avea să fie ultima apariție publică a Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. 

Noul Rege este Charles, fostul prinț de Wales. Pe 14 noiembrie împlinește 73 de ani.

Citiți și Prințul Charles, agent al revizionismul maghiar. Actualitatea Clasicilor

 

 

El este adeptul „încălzirii climatice” și al „Marii Resetări”- Prințul Charles, printre vuvuzelele Marii Resetări din Era Covidului. „Avem o ocazie uriașă pentru a profita  de această criză - undele de șoc fără precedent ar putea face oamenii să fie mai receptivi la marile viziuni ale Schimbării”, a spus el despre momentul Covid într-o alocuțiune de la Forumul Economic Mondial. VIDEO mai jos

Citiți și Noul rege Charles al III-lea nu voia autostradă pe feuda lui, Transilvania. „Contele” Kalnoky, în Consiliul Director al Fundației „Prințul de Wales”

VIDEO:

.