ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Donald Trump i-a dat replica lui Meryl Streep, după ce actrița l-a criticat pe acesta aluziv în timpul discursului rostit la Globurile de Aur 2017. Președintele ales al Americii a afirmat că actrița este supraestimată și că nu îl cunoaște, dar, cu toate acestea îl critică.

Donald Trump a răspuns criticilor aduse de Meryl Streep într-un scurt interviu acordat publicației The New York Times, nu pe Twitter, așa cum procedează de obicei. Viitorul lider de la Casa Albă a afirmat că nu a urmărit discursul legendarei actrițe americane, însă nu este ”deloc surprins” că a fost criticat de ”oamenii liberali din lumea filmului”. El a adăugat că Meryl Streep, în vârstă de 67 de ani, este ”o partizană a lui Hillary”, informează B1.ro.

Meryl Streep, care a fost recompensată cu trofeul Cecil B. DeMille pentru întreaga carieră, a susținut un discurs emoționant, în care l-a criticat în termeni duri pe Donald Trump, fără să-i pronunțe numele. Vedeta americană a afirmat că acesta are ”instinctul de a umili”, după ce președintele-ales al Statelor Unite a făcut glume, în public, pe seama unui reporter cu handicap fizic.