ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministerul rus al Apărării a anunțat miercuri că unul dintre cei mai importanți lideri ai grupării Stat Islamic, Abu Muhammad al-Adnani, a fost ucis marți în lovituri aeriene lansate de aviația rusă în Siria, porivit Reuters.

Ministerul a precizat că Adnani a fost unul dintre cei 40 de rebeli uciși în loviturile aeriene lansate în regiunea siriană Maaratat-Umm Khaush, în provincia Alep.

Gruparea Stat Islamic a anunțat marți decesul purtătorului său de cuvânt, Abu Muhammad al-Adnani, în provincia Alep din nordul Siriei.

Liderul jihadist - considerat de serviciile occidentale de informații ministrul atentatelor" comise de jihadiști - s-a făcut remarcat îndemnându-i pe simpatizanții SI să treacă la acțiune în țara lor de origine folosind orice armă disponibilă (cuțit, piatră sau mașină) împotriva cetățenilor țărilor membre ale coaliției antijihadiste, potrivit Agerpres.