ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un elev de 18 ani a fost ucis și alți șapte adolescenți au fost răniți, după ce doi elevi au deschis focul marți într-o școală din Denver, în SUA, relatează The Guardian, citat de News.ro.


Potrivit sursei citate, un adult și un minor au intrat în școala Highlands Ranch și au început să tragă în elevii din două clase. 
„Ofițerii puteau auzi focurile de armă pe măsură ce se apropiau de școală”, a declarat șeriful-adjunct Holly Nicholson-Kluth.


Până în acest moment, atacatorii nu au fost identificați. Autoritățile nu au publicat numele celui care a decedat, însă au informat că este vorba de un băiat de 18 ani.

Incidentul a avut loc la școala Highlands Ranch, o școală publică cu peste 1.850 de elevi de la grădiniță până la clasa a-12-a, aflată la aproximativ 15 kilometri de centrul orașului Denver.