ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul Director de Comunicare de la Casa Albă, care a fost în funcție doar 10 zile, Antony Scaramucci, avertizează că există angajați ai administrației prezidențiale care încearcă în mod activ să scape de Donald Trump, transmite BBC.

Acesta a avertizat că există elemente în Casa Albă care încearcă să-l izgonească pe Donald Trump.

De asemenea, acestea sunt primele declarații publice ale finanțistului Anthony Scaramucci, după concendierea sa din poziția de director de comunicare la Casa Albă.

Scaramucci a condus departamentul prezidențial de comunicare timp de doar zece zile, înainte de a fi concediat de noul șef de cabinet al președintelui Trump, în urma unor insulte acide lansate la adresa strategului-șef de la Casa Albă, Steve Bannon.

Chiar și numirea în funcție a lui Scaramucci a dus la două demisii importante în administrația Trump, fiind vorba de plecarea fostului purtător de cuvânt Sean Spicer și a fostului șef de cabinet Reince Priebus.