ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Iubita lesbiana i-a omorât în bataie copilul de 3 ani fiindcă acesta a băut lapte din cană. Aceasta l-a lovit cu un baston de plastic, apoi a aruncat apă rece pe el.

Un băiat de trei ani a murit după ce a fost bătut de iubita mamei sale și de către mama acesteia cu un baston de plastic. S-a întâmplat în Florida, scrie Daily Mail.

Xavier a murit vineri la spital în urma bătăilor încasate de la iubita mamei sale. Micuțul locuia cu mama lui, iubita ei și mama iubitei, într-un apartament în Florida.

Cele două femei l-au bătut pe micuț cu un baston din plastic alb după ce l-au prins că a băut lapte dintr-o cană. Când și-au dat seama că au exagerat cu bătaia, femeile l-au întins în hol și au aruncat apă rece peste el ca să își revină.

Mama copilului a fugit repede la vecini și a alertat poliția, asta după ce femeile au amenințat-o că o omoară.

Polițiștii, ajunși la fața locului, l-au găsit pe copil întins pe podea, „abia respira și îi ieșea mâncare pe nas". Cele două femei sunt acum acuzate de crimă.