ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un act îngrozitor de canibalism a fost înregistrat la Londra, primul din ultima sută de ani, ziarele londoneze titrând că "nu în fiecare zi te întâlnești cu un caz atât de monstruos”,
 
Stefano Brizzi, un bărbat homosexual cu tendințe sado-maso, este acuzat în instanță că l-a gătit pe Gordon Semple și a mâncat părți anatomice ale acestuia după ce, în prealabil, l-a sugrumat, fapte petrecute în apartamentul primului.
 
Brizzi este acuzat că l-ar fi ucis pe polițistul Gordon Semple, după ce l-a întâlnit pe aplicația Grindr. Ulterior, ucigașul a încercat să scape de cadavru într-o varietate de moduri, inclusiv într-o baie de acid sulfuric amenajată în cada sa. La ancheta derulată de poliția londoneză, s-a găsit ADN-ul din presupusa victimă pe lama unui mixer, pe o oală de gătit, pe bețișoarele de consum, dar și pe tocătorul din bucătărie.
 
De asemenea, pe cuptorul din bucătărie s-a găsit grăsime umană. Anchetatorii au mai constatat că există urme de mușcături pe o bucată de os recuperat din coșul de bucătărie al lui Brizzi, precum și dovada că unul dintre picioarele sale au fost arse la grătar, potrivit presei britanice, citată de romanialiberă.ro.

Polițistul Gordon Semple era de serviciu când a aranjat să se întâlnească cu Brizzi pentru o partidă de sex "la cald și lipsită de inhibiții", în după-amiaza zilei de 1 aprilie a.c. La câteva ore după întâlnirea amoroasă a celor doi, vecinii au observat un "miros revoltător" care venea din apartamentul ucigașului.

Stefano Brizzi a povestit judecătorilor că, după ce și-a degustat partenerul, a aruncat unele părți ale corpului într-un loc liniștit lângă râul Tamisa. Întrebat ce mai rămăsese în apartament, acesta a declarat ca mai rămăseseră "un picior, o mână și ceva din coloana vertebrală, pe care am încercat să le prăjesc la fel de bine". Inculpatul a declarat Înaltei Curți Penale că a fost contaminat cu HIV, iar Satan i-a poruncit: "ucide, ucide, ucide!", după ce în prealabil luase o doză de metamfetamină.

Stefano Brizzi riscă închisoarea pe viață.