ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un fragment de interviu, oprit de la difuzare de Fox News, fostul șef al Poliției Capitoliului, Steven Sund, îi declară lui Tucker Carlson că evenimentele din 6 ianuarie au fost o înscenare.

„Totul pare să fie o acțiune sub acoperire”, îi spune Sund lui Tucker într-o înregistrare la care a avut acces pubicația National Pulse.

Și Sund adaugă:

„Cum am mai spus, nu sunt adeptul teoriilor conspirației... dar când te uiți la informațiile pe care le-au avut, pe care armata le-a avut, totul este edulcorat. Nu mi se dau informațiile cuvenite, mi se refuză orice sprijin în avans al Gărzii Naționale. Mi se refuză Garda Națională în timp ce suntem atacați, timp de 71 de minute...”

La circa 19 minute de la începutul discuției, Sund îi spune lui Carlson:

„Dacă mi se permitea să îmi fac treaba de șef al poliției, nu ne-am fi aflat aici, toate acestea nu s-ar mai fi întâmplat.”

De asemenea, Sund afirmă că s-a „săturat” să fie „porcăit public” pentru evenimentele petrecute pe 6 ianuarie 2021.

Interviul realizat de Tucker Carlson cu Steven Sund a fost oprit de la difuzare de conducerea canalului Fox News, unde era angajat Tucker atunci când l-a realizat.

Anterior, Tucker difuzase la Fox o serie de imagini inedite de la 6 ianuarie, aducând numeroase dovezi că totul a fost o făcătură.

Totuși, se pare că picătura care a vărsat paharul și a dus la concedierea lui Tucker a fost interviul cu șeful Poliției Capitoliului. El urma să fie difuzat în ziua în care Tucker a fost dat afară.

 

La un moment dat, în interviul cenzurat, Tucker afirmă:

„S-ar spune că (autoritățile) au ascuns informații...”

La care Sund replică:

„Posibil, într-adevăr... Să fi dorit ca ceva anume să se producă? Nu e exagerat să ne gândim la așa ceva. E trist când începi să pui cap la cap toate elementele și să începi să reflectezi la modul cum s-au produs... Care era scopul lor final?”


 

 

Luna trecută, la podcastul lui Russell Brand, Tucker Carlson a afirmat că Sund i-a dezvăluit că mulțimea din 6 ianuarie, de la Capitoliu, era „înțesată cu agenți federali”.

„L-am întrebat pe șeful Poliției Capitoliului, Steven Sund, într-un interviu, care nu a fost niciodată difuzat de Fox - în treacăt fie spus – am fost dat afară înainte să poată fi transmis. O să îl întervievez din nou...”

Și Tucker a adăugat:

„Dar Steven Sund era total apolitic, lucra pentru Nancy Pelosi, vreau să spun că nu era un militant de dreapta, era șeful Poliției Capitoliului pe 6 ianuarie, și mi-a zis: «O, da, da, da, mulțimea aceea era înțesată cu agenți federali». Cum? «Da.» Ei bine, el trebuie să fi știut, desigur, deoarece era responsabil de securitatea obiectivului.”

Mai departe, Carlson a afirmat:

„Deci, pe măsură ce trece timpul... devine cu adevărat evident că principalele afirmații pe care le-au făcut despre 6 ianuarie erau niște minciuni.”

Și Tucker a conchis:

„Cantitatea de minciuni despre 6 ianuarie – și acest lucru era evident din înregistrările pe care le-am difuzat (la Fox, înainte de concediere) – este tulburătoare.”