ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Barack Obama, influențat de omul de afaceri de origine maghiară George Soros, vrea cât mai mulți imigranți musulmani în Uniunea Europeană, afirmă Janos Lazar, șeful de cabinet al premierului ungar Viktor Orban.

"Președintele Barack Obama are interesul ca în Europa să vină cât mai mulți imigranți musulmani", a declarat Janos Lazar, conform Mediafax.

"Anumite grupuri americane vor ca Europa să fie diluată..., astfel încât Statele Unite și Uniunea Europeană să coopereze fără impedimente", a adăugat Janos Lazar.

Potrivit oficialului ungar, în spatele recentelor critici ale Washingtonului la adresa Guvernului Viktor Orban se află omul de afaceri american de origine maghiară George Soros. "Soros poate fi depistat oricând în culise", a spus Janos Lazar.

Viktor Orban a luat măsuri dure pentru a bloca venirea imigranților extracomunitari în spațiul Uniunii Europene, guvernul de la Budapesta fiind un critic dur al politicilor pro-imigrație ale Guvernului german, condus de Angela Merkel.