ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Paul Manafort, șeful campaniei electorale a lui Donald Trump a demisionat vineri, anunță Politico.com.

Acest lucru are loc în contextul în care în ultimul timp au avut loc mai multe restructurări, dar și din cauza acuzațiilor că ar fi primit fonduri din partea unor grupări proruse.

"În cursul acestei dimineți, Paul Manafort și-a prezentat demisia din funcția de șef al echipei de campanie, iar eu am acceptat-o", a spus Donald Trump.

"Apreciez foarte mult activitățile sale, care ne-au permis să ajungem unde suntem acum, mai ales consultanța în timpul procesului pentru a fi desemnat candidat al Partidului Republican. Paul este un profesionist adevărat și îi urez succes în continuare", a adăugat Donald Trump, conform site-ului Politico.com.

Donald Trump a decis zielele trecute să facă mai multe restructurări în echipa de campanie. Cu toate acestea, Paul Manafort fusese oprit în aceeași funcție, de șef de campanie, doar că nu mai avea atribuții executive.