ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Detalii secrete și scandaloase ale fostului președinte Barack Obama au fost dezvăluite în cadrul unei lucrări biografice, „Rising Star”. Droguri, relații cu alte femei decât Michelle și chiar homosexuale, asta ascunde trecutul fostului președinte al SUA, conform biografiei scrisă de jurnalistul 
 
 
Potrivit Daily Mail, Obama ar fi avut o relație intima cu una dintre prietenele sale din tinerețe, care, ulterior, ar fi spus despre el că era pasional în așternuturi, dar și că au consumat cocaină împreună. Mai mult, fostul lider de la Casa Albă nu ar fi exclus o relație cu un bărbat. În biografie se mai precizează și faptul că Obama a înșelat-o pe Michelle cu fosta sa iubită în primul lor an de relație, dar și că a cerut-o în căsătorie de două ori pe una dintre iubitele sale, ambele cereri fiindu-i refuzate.
 
Genieve Cook, una dintre fostele sale iubite, povestește cum s-a cunoscut cu Obama, în anul 1983, pe vremea când ea avea 25 de ani. La o petrecere de Revelion cei doi au discutat mult, au făcut schimb de telefoane și nu mult a mai durat până ce tânara a ajuns în apartamentul lui din West Street, acolo unde Barack Obama i-a gătit. 
 
Obama ar fi fost un mare iubitor de cocaină, mai ales în perioada în care avea o relație cu Genieve, cei doi consumând droguri frecvent. În 1985, cei doi s-au despărțit, iar Genieve Cook s-a cuplat cu prietenul lui Obama, Sohale, veste ce l-a rănit profund pe fostul președinte SUA.
 
O altă etapă interesantă și spumoasă din viața lui Obama o reprezintă presupusa relație dintre el și asistentul unui profesor de facultate, Lawrence Goldyn.

„Goldyn a avut un impact uriaș asupra lui Obama. Aproape un sfert de secol mai târziu, întrebat despre înțelegerea problemelor homosexualilor, Obama a spus cu entuziasm ”profesorul meu preferat din primul meu an de facultate a fost unul dintre primii oameni gay pe care i-am cunoscut … A fost un tip minunat, cu care Obama a dezvoltat o prietenie dincolo de sala de clasă. Obama a scris oarecum evaziv unei prietene că s-a gândit la o relație cu o persoană de același sex, dar în cele din urmă a hotărât că o astfel de relație ar fi mai puțin provocatoare și mai exigentă decât dezvoltarea unei legături cu o persoană de sex opus”, a povestit autorul biografiei „Rising Star”.
 
David Garrow, distins cu premiul Pulitzer, a scris și biografia lui Martin Luther King Jr., și semnează cu regularitate la The New York Times și The Washington Post.