ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


BREAKING NEWS: După ce a fost interzisă de la sfânta împărtășanie pentru susținerea crimei prin avort, No 3 in USA are noi probleme. Soțul lui Nancy Pelosi, Paul, în vârstă de 82 de ani, a fost arestat pentru conducere sub influența alcoolului în Napa.

Paul Pelosi, în vârstă de 82 de ani, a fost arestat în comitatul Napa, sâmbătă seara târziu, pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, transmite Daily Mail.

Cauțiunea milionarului a fost stabilită la 5.000 de dolari pentru conducere sub influența alcoolului și conducere cu o alcoolemie de 0,08 sau mai mare. Nu este clar dacă Nancy, de asemenea de 82 de ani, era cu el în momentul arestării.

Potrivit TMZ, Paul Pelosi, în vârstă de 82 de ani, a fost arestat pentru două capete de acuzare pentru incidentul petrecut în Napa, California, la miezul nopții trecute.

Cele două capete de acuzare sunt conducere sub influența alcoolului și conducere cu o alcoolemie în sânge de 0,08 sau mai mare.

Nancy nu a comentat încă arestarea sa. Ea nu a făcut nicio mențiune în timp ce a ținut duminică un discurs în fața absolvenților de la Universitatea Brown din Rhode Island.

Sperăm că discursul numărului 3 din SUA nu a fost despre responsabilitatea la volan, la peste 80 de ani...

DOVADA: