ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"Întunericul este bun. Dick Cheney. Darth Vader. Satana. Asta înseamnă putere. Ne ajută când ei o iau razna. Când sunt orbi și nu văd cine suntem și ce facem", a declarat Steve Bannon referindu-se la contestatari, într-un interviu publicat vineri, primul după alegerile prezidențiale din SUA, relatează CNN.

Site-ul Breibart News, cu care Bannon a fost asociat încă de la lansare, în 2007, și până în august, l-a susținut cu vehemență pe Donald Trump în timpul campaniei prezidențiale, fiind cunoscut pentru pozițiile naționaliste, pentru promovarea unor teorii ale conspirației, dar și criticat ca fiind un site rasist, sexist și antisemit, scrie Ziare.com.

Decizia lui Donald Trump de a-l alege pe Bannon că strateg șef a stârnit vii reacții, viitorul președinte fiind somat să renunțe la el.

Steve Bannon neagă că ar fi un "naționalist alb", așa cum a fost catalogat.

"Sunt naționalist. Sunt un naționalist economic. (...) Globaliștii au strivit clasa muncitoare americană și au creat clasa de mijloc în Asia", a mai spus viitorul strateg șef de la Casă Albă.