ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un video postat online se vede cum episcopul Mar Mari Emmanuel este atacat în timpul unei slujbe, atac care vine după ce, sâmbătă, șase persoane au fost ucise prin înjunghiere într-un centru comercial din Sydney.

Mai multe persoane au fost înjunghiate în timpul unei slujbe la o biserică din Sydney, potrivit Sky News

Imaginile dintr-un video publicat online arată cum episcopul Mar Mari Emmanuel este atacat în timpul slujbei la biserica „Hristos, Bunul Păstor”. Membrii congregației pot fi auziți țipând, în timp ce se grăbesc să-l ajute pe episcop.

În urma incidentului, un bărbat a fost arestat, a declarat poliția din New South Wales.

Patru persoane au fost rănite în atac, a declarat Ambulanța New South Wales.

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a suferit multiple răni și a fost transportat la spital în stare gravă, împreună cu un bărbat de 30 de ani. Un alt bărbat, în vârstă de 60 de ani, și un bărbat de 20 de ani au fost tratați la fața locului.

„O anchetă a poliției este în curs de desfășurare în Wakeley, în urma rapoartelor potrivit cărora un număr de persoane au fost înjunghiate. Ofițerii au arestat un bărbat, care este supus anchetei”, a precizat poliția într-un comunicat.

Incidentul vine după un alt atac violent cu cuțitul, în care șase persoane au fost ucise, sâmbătă, la un centru comercial din Sydney. Atacatorul a fost împușcat mortal de un ofițer care l-a confruntat.

Potrivit The Telegraph, Episcopul Mar Mari Emmanuel este liderul unei ramuri conservatoare a Bisericii Asiriene din Răsărit, fiind foarte prezent pe rețelele de socializare.

Episcopul, care a fost înjunghiat în cel de-al doilea atac cu cuțitul de la Sydney, s-a opus ferm terorii și vaccinurilor Covid, precum și ideologiei LGBTQ și s-a exprimat categoric împotriva războiului din Gaza.

Video: (avertizare: imagini cu impact emoțional!)