ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un reportaj despre o tânără de 20 de ani din Norvegia, care susține că este o pisică în corpul unui om, a fost realizat de televiziunea de stat norvegiană NRK și citat de The Telegraph.

Nano a declarat că a descoperit acest lucru la 16 ani, și a adoptat, de atunci, obiceiurile unei feline, fata susținând că are auzul și vederea superioare oamenilor, pentru a putea să vâneze șoareci noaptea.

Tânăra a mai precizat că are și alte caracteristici ale pisicilor, precum „ura” față de apă și capacitatea de a comunica prin mieunat. Tânăra a adoptat chiar și look-ul unei pisici: poartă urechi false și o coadă artificial.

„Am realizat că sunt pisică la 16 ani, când doctorii și psihologii au înțeles care era <treaba> cu mine. La nașterea mea s-a produs un defect genetic”, explică ea.

Într-o filmare la gara centrală din Oslo, Nano susține că poate auzi lucruri pe care oamenii normali nu le pot distinge, precum zgomotul valizelor trase pe asfalt, sunetul cheilor în buzunare sau sunetl provocat de gheața din tălpile încălțărilor trecătorilor. La vederea unui câine, tânăra face câțiva pași în spate și scoate un sunet.

„E un câine acolo. Uneori sâsâi când văd câini pe stradă. Instinctul meu reacționează automat prin sâsâit”, explică ea.

Tânăra preferă să meargă în patru labe, iar când vrea să iasă afară își pune „lăbuțele” din pluș pe fereastră. „Este evident că sunt o pisică când încep să torc și să miaun. Și când merg în patru labe, și alte lucruri de genul ăsta”, continuă fata. Ea mai susține că vede mai bine noaptea decât pe lumină, dar, cu toate acestea, nu a prins niciodată un șoarece.

Tânăra spune că viața de pisică a fost, pentru ea, foarte obositoare, dar că nu vrea să trăiască ca un om. „Psihologul meu mi-a spus că pot să trec de această fază, dar mă îndoiesc. Cred că voi fi o pisică toată viața”, susține Nano.