ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul ministru al Sănătății din Regatul Unit, Matt Hancock, apare din nou în topul știrilor, de data aceasta în legătură cu o așa-zisă glumă despre Bill Gates și microcipurile din vaccinuri. E vorba despre un schimb de mesaje cel puțin bizar dintre ministrul Sănătății britanic, Matt Hancock, și consilierul său special pe probleme de media Damon Poole, schimb de mesaje oripilante despre care ActiveNews a scris articolul LondonGate: „Când lansăm noua variantă COVID?... O să le țâțâie nădragii de frică!”.

Iată „glumița” arafatului britanic Matt Hancock semnalată de editorialistul Frank Wright care ne aduce aminte și de o celebră afirmație a lui Bill Gates, și anume: A spus Bill Gates că vrea să reducă populația planetei prin vaccinuri și avorturi „dacă facem o treabă nemaipomenit de bună”? VERIFICAT ACTIVENEWS

25 ianuarie 2021

„Damon Poole: Ai vorbit cu Tedros (șeful OMS) despre NVAP (National Vulnerability Action Plan - Planul Național de Acțiune pentru Vulnerabilități)?

Matt Hancock: Da. Mesaj.

Damon Poole: Nu promit, dar încerc să obțin susținerea lui Bill Gates pentru platformă.

Matt Hancock: Spune-i din partea mea că ținând cont de cât de multor oameni le injectez cipurile lui, îmi rămâne dator.”

FOTO-CAPTURĂ:


Redăm mai jos în traducere un editorial excelent despre Rețeaua Globală a Falisificatorilor de Presă apărut pe LifeSiteNews și scris de Frank Wright, inspirat de dezvăluirea de mai sus:
 
O mare parte dintre știrile din presa mainstream sunt scrise de oameni finanțați de Bill Gates și de alți miliardari utili, fără o agendă vizibilă. Ceea ce luăm drept fapte este etichetat ca atare de către organizațiile finanțate de acești oameni bogați, fără nicio agendă în afară de „generozitatea lor dezinteresată”.

Din acest motiv aceste dezvăluiri contează: sunt o demonstrație sinceră, chiar dacă incompletă, a modului în care suntem văzuți de către cei de la putere. Acest mesaj dezvăluie disprețul față de oamenii obișnuiți, dispreț care este atât de răspândit în rândul celor de la conducere.

Daily Telegraph, care a publicat aceste dezvăluiri, are o „Echipă globală de securitate în domeniul sănătății”. Aceasta a fost sursa celor mai multe dintre rapoartele Daily Telegraph despre COVID, despre lockdown-urile din timpul pandemiei și despre aceste vaccinuri.

Echipa globală de securitate în domeniul sănătății este finanțată de Bill Gates. Dar nu vă faceți griji:

Această susținere vine în mod necondiționat, iar The Telegraph își menține controlul editorial deplin asupra întregului conținut publicat.

Prin urmare, acești 2.434.447 de dolari nu au niciun efect asupra luării deciziilor editoriale, ceea ce înseamnă o garanție „sigură și eficientă” a integrității jurnalistice.

Ziarul care a publicat știrea senzațională a luat acești bani, iar povestea lor aici este că „gluma” respectivă este tot despre noi, [oamenii obișnuiți].

Desigur, trebuie să credem că banii lui Bill Gates nu au absolut nicio influență asupra numeroaselor instituții media din întreaga lume cărora le-a donat un sfert de miliard de dolari.

Acest raport analizează un an de donații din partea Fundației Gates către instituții de presă și organisme conexe în perioada 2020-2021. Scris de un tip numit în mod nefericit Tim Schwab, a fost publicat într-un ziar bolșevic numit „Jacobin”.

Iacobinii, desigur, au fost eroii revoluționari ai Franței care au construit bărci speciale în care au înecat mii de țărani, atunci când nu erau ocupați cu uciderea preoților.

Nimeni nu pune la îndoială inocența numelui „Iacobin”, [revoluția iacobină], ca toate revoluțiile în numele religiei Omului, ducând la exterminarea în masă a oamenilor. Aceasta ar putea fi o coincidență sau ar putea fi mai curând faptul că „verificatorii de fapte” și patronii lor aprobă acest tip de politică.

Tim Schwab, deși nu este un „extremist de extremă dreaptă”, scrie:

Am examinat recent aproape douăzeci de mii de granturi caritabile pe care Fundația Gates le-a acordat până la sfârșitul lunii iunie și am descoperit că peste 250 de milioane de dolari sunt destinați jurnalismului. Printre beneficiari au fost organizații de presă precum BBC, NBC, Al Jazeera, ProPublica, National Journal, The Guardian, Univision, Medium, Financial Times, The Atlantic, Texas Tribune, Gannett, Washington Monthly, Le Monde și Center for Investigative Reporting.

Probabil că aceste donații nu au nicio influență asupra conținutului sau asupra manufacturării consimțământului. Atunci de ce face Gates acest lucru? El nu este singur, întrucât și colegul său filantrop George Soros își cheltuiește banii, fără niciun motiv, pe mașinaria de influență.

Un raport recent în trei părți al Centrului de Cercetare Media din SUA a arătat că acest act de filantropie este un efort mondial de generozitate dezinteresată:

Cel puțin 253 de organizații din întreaga lume axate pe știri și mass-media activistă au fost finanțate de organizațiile lui Soros.

Raportul complet al lui Tim Schwab arată modestia Fundației Gates, care ezită să discute despre activitățile sale cu totul caritabile:

Fundația Gates a refuzat mai multe cereri de a oferi un interviu cu privire la această temă și nu a oferit detalii despre câți bani a investit în jurnalism.

Această acțiune de filantropie se extinde la a oferi un loc de muncă unor comisari anonimi care să discrediteze observațiile noastre despre realitate. Aparent, „banii lui Gates au fost transferați către site-uri de verificare a faptelor din relatările mass-media”.

Se poate ca acest lucru să nu aibă niciun efect asupra a ceea ce este considerat adevărat în mass-media? Ca să dă un exemplu luat la întâmplare, Tim Schwab a scris în Columbia Journalism Review

Am găsit 16 exemple în care Africa Check a examinat afirmații din media legate de Gates. Această muncă pare să-i susțină sau să-i apere în mod covârșitor pe Bill și Melinda Gates și fundația lor, care a cheltuit miliarde de dolari pentru eforturile de dezvoltare în Africa.

A contrazis vreodată Africa Check opiniile finanțatorului său?

Singurul exemplu pe care l-am găsit în care Africa Check și-a contrazis chiar și de departe patronul a fost atunci când un angajat al fundației a postat pe Twitter o statistică incorectă - că un copil moare de malarie la fiecare 60 de secunde, și nu la fiecare 108 de secunde.

Ar trebui să fie înlăturate toate acele gânduri conspiraționiste. Faptele au fost „verificate” și se întâmplă să fie în deplin acord cu tot ceea ce nobilii noștri finanțatori filantropici ar dori să gândim.

De asemenea, „moderarea conținutului” este un alt termen pentru cenzura ideologică.

Organizațiile lui Soros sunt – din pură întâmplare – preocupate de promovarea unei agende „progresiste” care, dacă nu s-ar desfășura o propagandă intensă, ar rămâne pur și simplu respingătoare pentru oamenii normali. Rețeaua internațională de „verificare a faptelor” condusă de Institutul său Poynter lucrează cu 100 de organizații de verificare a faptelor din întreaga lume, care restricționează opiniile cu privire la chestiuni precum LGBT, „avort, ideologia transgender la copii, COVID și ideile marxiste”.

Organizația Open Democracy, susținută de Soros, „susține conținutul de extrema stângă mascat în jurnalism... [inclusiv] propaganda anti-creștină, solicită abolirea familiei nucleare și susține radicalismul climatic”.

De asemenea donațiile filantropice de milioane de dolari influențează percepția publică cu privire la „siguranța” vaccinurilor. Dacă, așa cum a făcut The Florida Standard, publicați un articol cu dovezi de la universitățile Johns Hopkins și Harvard care nu sunt de acord cu punctele de vedere ale anumitor filantropi, este posibil să găsiți articolul dvs. șters și înlocuit cu un mesaj de la o companie denumită Lead Stories:

Lead Stories este membră a #CoronaVirusFactAlliance, care, la rândul său, este condusă de Rețeaua internațională de verificare a faptelor a Institutului Poynter, o fundație din St. Petersburg, Florida, care este susținută prin donații de la oligarhi activiști radicali precum Bill Gates, Pierre Omidyar și George Soros.
(...)
Compania are un contract prin care furnizează servicii de cenzură companiilor Big Tech, inclusiv Facebook și Google.

Bill Gates și colegii săi filantropi au făcut multe pentru a ne împiedica să spunem cu voce tare lucruri cu care ei nu sunt de acord. Nu este o glumă. Este un lucru extrem de grav. Astfel a fost urmată „știința” care poate fi cumpărată, iar acest lucru ne-a condus în sclavie.