ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul adjunct al Sănătății din Statele Unite, transsexualul Rachel Levine, a declarat că doar o „Lună Pride” pe an este insuficientă.

Luna iunie, devenită în Statele Unite și în cea mai mare parte a Occidentului „Luna Pride”, se apropie de sfârșit.

Minoritățile sexuale care au benchetuit o lună întreagă simt un  gust amar în gură. Ar vrea mai mult. Ar vrea ca luna asta să nu se termine niciodată.

Iar amiralul Rachel Levine, secretar adjunct al Sănătății în administrația Biden, și-a luat inima în dinți și, într-o declarație publică, și-a spus păsul:

„Pride fericit! Lună Pride fericită, și de fapt – să declarăm o vară Pride. O vară Pride fericită!”

 

Manifestările Pride comemorează revolta de la Stonewall Inn, un bar al homosexualilor din New York, unde poliția a efectuat o razie în seara de 27 iunie 1969, când au fost arestați mai mulți clienți ai barului.

Razia a fost urmată de o revoltă a homosexualilor, considerată începutul mișcării de emancipare gay.

Paradele homosexualilor organizate ulterior în amintirea revoltei de la Stonewall și numite „Pride” („mândrie”) au ocupat inițial o singură zi din calendarul lunii iunie.

Pe măsură ce mișcarea LGBT a luat amploare în Statele Unite și în Occident, Ziua Pride s-a extins la o săptămână. Apoi la o lună.

Acum, Rachel Levine, membru important al administrației Biden, dă semnalul pentru extinderea Pride la întreaga perioadă estivală.

Experiența ne învață că nu va mai dura mult și întregul an va fi confiscat de manifestațiile minorităților sexuale.

Ne îndreptăm spre o eternitate LGBT.