ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cu doar 24 de ore rămase până la învestire, republicanul Donald Trump a aterizat în Washington D.C. împreună cu întreaga familie și soția Melania, fiind determinat să revoluționeze politica americană în următorii patru ani pe care îi va petrece la Casa Albă, transmite Mirror.co.uk

 Sosirea miliardarului republican pune capăt unei experiențe extraordinare, care a început cu o candidatură mai puțin obișnuită pentru cea mai importantă poziție din Statele Unite.

”Călătoria mea începe aici, voi munci și mă voi lupta extrem de greu pentru a mă asigura că este o etapă minunată și pentru națiunea americană”, a postat Donald Trump pe Twitter, cu puțin timp înainte de a-și părăsi locuința din Manhattan.

Președintele-ales a zburat la bordul unui avion guvernamental și a aterizat pe pista bazei militare Andrews, situată în apropiere de metropola Washington.

Republicanul Donald Trump va participa la primul eveniment în cursul zilei de joi, acesta urmând să depună la ora locală 15.30 (22.30 ora României) o coroană de flori la Cimitirul Național Arlington, înainte de a traversa râul Potomac și a ține un scurt discurs la Monumentul Lincoln.

Zeci de mii de susținători republicani, dar și protestatari, au luat cu asalt metropola pentru această tradiție a democrației din Statele Unite.