ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Kremlinul așteaptă scuze de la postul de televiziune american Fox News, al cărui redactor, jurnalistul Bill O'Reilly, în interviul realizat la sfârșitul săptămânii trecute cu Donald Trump, l-a numit „criminal" pe președintele rus Vladimir Putin, a anunțat luni Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al șefului statului rus, preluat de Agerpres.

„Considerăm inacceptabile, ofensatoare aceste afirmații din partea jurnalistului Fox News și, sincer vorbind, am prefera să fie prezentate scuze președintelui rus din partea unei astfel de companii respectabile de televiziune", a afirmat Peskov.

Într-un interviu acordat postului american, președintele Trump a reafirmat că îl „respectă" pe omologul său rus, Vladimir Putin, invitându-i pe cei care îl consideră drept un „ucigaș" să-și relativizeze aprecierea.

„Totuși, Putin este un criminal", i-a atras atenția jurnalistul. „Există mulți criminali", i-a răspuns Trump. „Noi avem mulți criminali. Ce credeți? Țara noastră este atât de inocentă?", a replicat președintele american.