ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce a tăiat mai multe fonduri destinate unor organizații pro-avort, președintele Donald Trump mai face o mișcare în direcția pro-viață.

Președintele SUA a anunțat numirea unei dintre cele mai cunoscute luptătoare pro-viață în administrație. Charmaine Yoest ar urma să îndeplinească poziția de secretar adjunct pentru afaceri publice în departamentul Sănătății de la Washington, scrie presa din SUA.

Aceasta a condus anterior organizația "Americanii Uniți pentru Viață", care a jucat un rol crucial în promovarea de legislație antiavort în mai multe state americane, limitând în special accesul femeilor sărace la clinicile de avort din Statele Unite.

Secretarul adjunct pentru afaceri publice are un rol important în modelarea eforturilor de comunicare la nivelul departamentului Sănătății.

Congresmenii democrați și organizațiile pro-avort au atacat imediat numirea lui Yoest.