ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Decizia Curții Supreme de Justiție privind aplicarea măsurilor antiimigrație reprezintă o „victorie clară pentru siguranța națională", afirmă Donald Trump, președintele Statelor Unite, citat de USA Today.

„Este vorba de o victorie clară pentru siguranța noastră națională. Decizia Curții Supreme permite intrarea în vigoare în mare parte a măsurilor de suspendare a călătoriilor din șase țări cu riscuri teroriste și suspendarea venirii refugiaților", a declarat Donald Trump.

„Sunt foarte recunoscător pentru decizia luată de Curtea Supremă. Trebuie să menținem securitatea în America!", a subliniat Trump.

„În calitatea de președinte, eu nu pot permite să ajungă în Statele Unite oameni care ne pot face rău. Eu vreau oameni care să poată iubi Statele Unite și toți cetățenii americani, oameni care să fie muncitori și productivi", a spus Donald Trump.

 Curtea Supremă de Justiție din Statele Unite a decis, luni, să permită implementarea, în mare parte, a măsurilor conținute în ordonanța antiimigrație emisă de președintele Donald Trump.

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a emis pe 6 martie o nouă ordonanță executivă antiimigrație, impunând restricții temporare de călătorie cetățenilor din șase țări situate în Africa și în Orientul Mijlociu.

Noua ordonanță a fost emisă după ce o măsură similară, adoptată în ianuarie, a fost blocată de o instanță federală, în contextul în care generase confuzie pe aeroporturile din Statele Unite. Noua ordonanță prezidențială vizează cetățenii din Siria, Iran, Libia, Somalia, Sudan și Yemen, cărora le pot fi impuse interdicții de călătorie.