ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un înalt oficial european a lansat amenințări voalate la adresa președintelui Donald Trump, in urma deciziilor acestuia privind imigranții.

Înaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru politică externă, Federica Mogherini, a criticat politicile adoptate de președintele american, după ce acesta a semnat mai multe decrete controversate. 

„În Europa, avem o istorie care ne-a arătat că, de fiecare dată când investești în dezbinare și în ziduri, ai putea sfârși într-o închisoare dacă vei construi toate zidurile în jurul tău. Iar noi avem o istorie, o tradiție și o identitate bazate pe faptul că sărbătorim dărâmarea zidurilor și construirea podurilor”, a declarat șefa diplomației europene. 
 
Ordinul executiv semnat vineri de Donald Trump întrerupe întregul program de refugiați al SUA pentru o perioadă 120 de zile, interzice pe termen nedeterminat accesul refugiaților sirieni și pentru 90 de zile intrarea pe teritoriul american a tuturor cetățenilor din șapte state majoritar musulmane: Iran, Irak, Libia, Somalia, Sudan, Siria și Yemen.