ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primarul orașului Seattle, Ed Murray, celebru la nivel național în SUA pentru lobby-ul pe care îl face pentru drepturile homosexualilor și a cauzelor progresive, a fost acuzat de trei bărbați că ar fi făcut sex cu ei când aceștia erau copii, scrie washingtonpost.com.

Un bărbat, care nu și-a dezvăluit identitatea, a intentat un proces de abuz sexual împotriva primarului, acuzându-l pe acesta de faptul că „a fost violat și molestat în mod repetat" când era un copil de 15 ani, fără adăpost, în anii 80.

Reclamantul și alți doi bărbați au dat interviuri, ulterior, pentru Seattle Times în care au spus povești similare despre acțiunile actualului primar când acesta avea între 20 și 30 de ani, despre cum se împrietenea cu copiii străzii pe care apoi îi plătea apoi pentru a întreține relații sexuale cu ei.

„Nu cred neapărat că el mi-a distrus viața", a spus Jeff Simpson ziarului după ce descrie anii în care a fost molestat încă de la vârsta de 13 ani. „Dar cred că o mulțime din problemele pe care le am, au izvorât din asta.", continuă victima.

Murray, un adversar declarat al lui Donald trump și un apărător înverșunat pentru drepturile homosexualilor, a anulat un eveniment planificat după apariția știrilor despre procesul în care este implicat.

Într-o conferință de presă, primarul de 61 de ani nu a dorit să răspundă la nicio întrebare, însă a respins acuzațiile care i s-au adus.

„Aceste afirmații, care au o vechime mai mare de 30 de ani, sunt pur și simplu false", a spus el, menționând că încă mai intenționează să candideze pentru un nou mandat în cursul acestui an.

În acuzațiile pe care i le-a adus primarului, reclamantul, acum 46 de ani, și-a amintit cum atunci când „îi făcea anumite lucruri, îi spunea acestuia să se oprească, însă el nu îl asculta”.