ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un copil de patru ani din comitatul californian San Bernardino a fost împușcat mortal într-un incident armat, informează LA Times, citat de b1.ro.

Daniel Munoz tocmai se trezise și a ieșit în grădină să se joace cu sora sa, în momentul în care s-au auzit focurile de armă, a spus bunica sa, Ramona Perez.

Pe la ora locală 20.26, când s-au auzit cele șase focuri de armă, mătușa lui Munoz a crezut că sunt focuri de artificii. Apoi s-a întors și și-a văzut nepotul prăbușit cu fața în jos. Panicată, l-a luat pe băiețel și a fugit cu el în spatele casei, lăsând în urmă o dâră de sânge. Un vecin care a venit să vadă ce se petrece a sunat la 911.
 
Polițiștii nu l-au prins încă pe vinovat, dar au dat publicității o poză cu un bărbat care ar fi fost implicat în incident. Anchetatorii cer ajutorul populației pentru a afla ce s-a întâmplat.

”În acest eveniment nefericit, victima a fost un copil de patru ani care se juca în afara casei cu niște animale de pluș în momentul în care a fost împușcat mortal”, a declarat Jodi Miller, purtător de cuvânt al departamentului care se ocupă de caz.

”Nu știu de ce oamenii fac lucruri groaznice precum acesta”, a spus îndurerată bunica băiețelului.