ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un fost consilier al lui Putin a anunțat invazia islamică încă din 2014, informează B1 TV. Andrei Ilarionov avertiza într-un interviu pentru televiziunea poloneză TV Republika asupra posibilității unei „primăveri islamice" în Europa.

”Ţările și națiunile europene nu ar trebui să fie surprinse, dacă, să spunem, la anul, în primăvară, apare o masivă mișcare politică islamistă, o primăvară islamică în Europa, care va destabiliza țările europene”, a spus în 2014 Andrei Ilarionov.

Fostul consilier al lui Putin extrapolase încă din 2014 că atenţia liderilor Europei va fi divizată între războiul din Ucraina şi problemele cu ISIS.

”Dar să spunem că vor fi anumite mișcări, anumite activități chiar în țările europene, atunci va fi greu să se acorde suficientă atenție Estului Europei”, a spus fostul consilier al lui Vladimir Putin, potrivit b1.ro