ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un oficial al Ambasadei israeliene a fost filmat în timp ce discuta cum să "doboare” parlamentari propalestinieni, inclusiv pe viceministrul de Externe britanic, Sir Alan Duncan, relatează presa din Marea Britanie.

Imagini filmate cu camera ascunsă și publicate de televiziunea Al Jazeera îl arată pe diplomatul Shai Masot discutând cu fosta șefă de cabinet a parlamentarului conservator Robert Halfon, Maria Strizzolo, la un restaurant. Se pare că discuția ar fi avut loc în luna octombrie 2016.

"Îți pot spune niște parlamentari pe care să îți sugerez să îi dobori?”, a întrebat Masot zâmbind.

Strizzolo a râs, înainte de a răspunde: "Ei bine, știi, dacă te uiți suficient de atent, sunt sigură că există ceva ce încearcă să ascundă”.

Masot a adăugat că are "niște parlamentari în minte”, precum "ministrul adjunct de Externe”, referindu-se la Sir Alan, parlamentarul conservator care servește sub Boris Johnson.

"Provoacă o groază de probleme”, a insistat oficialul israelian. "Am crezut că, știți, l-ați neutralizat puțin, nu?”, l-a întrebat Strizzolo.