ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex, în SUA, l-a ”încurajat” pe președintele din Zimbabwe să lanseze o propunere inedită. Robert Mugabe i-a cerut președintelui Barack Obama să se căsătorească cu el.

După cum relatează site-ul Awdnews.com, Robert Mugabe, în vârstă de 90 de ani, i s-a adresat liderului de la Casa Albă, cu această cerere în căsătorie, într-un interviu pentru postul național de radio.
 
”Am ajuns la concluzia că, dacă președintele Obama a susținut căsătoriile între persoane de același sex, i-a sprijinit atâta timp pe homosexuali și a fost de acord cu aceste mariaje, atunci ar trebui să merg la Washington, să îngenunchez și să-îi cer mâna (lui Obama). Nu pot înțelege cum acest popor îndrăznește să sfideze legile clare ale lui Hristos, în care Domnul interzice astfel de sodomii”, a spus Mugabe.

Liderul din Zimbabwe a mai spus că guvernul american este condus de perverși, de slujitori ai Satanei, care nu fac decât să insulte marea națiune americană, conform Daily Mail.

Printr-o decizie considerată istorică, în SUA Curtea Suprema a legalizat săptămâna trecută căsătoriile între persoane de același sex pe întreg teritoriul țării.
 
Barack Obama a salutat decizia Curții Supreme, spunând că ”este o victorie pentru aliații, prietenii și susținătorii (căsătoriei între homosexuali) și o victorie pentru America.
 
Mugabe  este o figură extrem de controversată, care a condus o revoluţie împotriva liderilor minorităţii albe, fiind acuzat că le-a permis susţinătorilor săi să folosească violenţa "ca strategie electorală", susţin reprezentanţii ONG-urilor care apără drepturile omului.
 
În 2009, Zimbabwe a renunţat la moneda naţională în favoarea dolarului american.