ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Omul de afaceri George Soros a pierdut aproape un miliard de dolari după ce bursa de valori a crescut brusc în urma victoriei neașteptate a lui Donald Trump în alegerile prezidențiale desfășurate în Statele Unite pe 8 noiembrie 2016, a anunțat Wall Street Journal (WSJ), citat de CNBC.

 Sursele au declarat pentru publicația WSJ că miliardarul George Soros a fost precaut în legătură cu evoluțiile piețelor financiare în contextul alegerilor din Statele Unite și a înregistrat pierderi după victoria surprinzătoare a lui Donald Trump.

Însă Stanley Druckenmiller, fost colaborator al lui George Soros, a anticipat evoluțiile asociate cursei prezidențiale americane și a obținut un profit semnificativ, scrie WSJ, citând surse apropiate subiectului.

Bursa de valori și trezoreriile au beneficiat de pe urma victoriei lui Donald Trump, în contextul așteptării unor reglementări mai flexibile în anumite sectoare, a unor taxe mai mici și a unor stimuli fiscali.

 Fondul de investiții al lui Soros, Soros Fund Management, administrează aproape 30 de miliarde de dolari pentru Soros și familia acestuia.

George Soros a sprijinit-o pe Hillary Clinton în campania electorală.

Regizorul Emir Kusturica îl acuză pe Soros că a contribuit la criza refugiaților: De fapt, Soros vrea să creeze o Europă fără identitate!