ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Viktor Orban, premierul Ungariei, a declarat că a purtat o conversație telefonică cu Donald Trump, președintele ales al Statelor Unite, în care acesta l-a invitat la Casa Albă, informează MTI.

„Trump a fost clar în timpul conversației că are o părere foarte bună despre Ungaria”, a declarat Orban în cadrul unui interviu.

„Poziția noastră s-a îmbunătățit. Am avut impresia că a înțeles că ungarii sunt oameni curajoși care au luptat pentru libertate și ale căror realizări economice au fost extraordinare în ultimii șase ani”, a mai spus premierul Ungariei.

„El (Donald Trump, n.red.) m-a invitat la Washington, iar eu i-am spus că nu am fost acolo de mult timp pentru că mereu sunt considerat oaia cea neagră. A râs și a spus că același lucru se spune și despre el”, a adăugat Viktor Orban.

„America va avea acum un președinte care nu este limitat de ideologii; este mult mai interesat de succes, eficiență și rezultate decât de ideologii politice”, a afirmat el.