ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O studentă din L.S. Iași, Diana Paul, îi răspunde premierului Florin Cîțu la întrebarea „Ce conține vaccinul?”. O întrebare la care s-au dat tot felul de răspunsuri emoționale și prea puține răspunsuri tehnice, cum ar fi: ARN mesager, celule de fetuși avortați, substanțe chimice potențial nocive ș.a.m.d. Dar dacă tot românul s-a născut poet și trebuie să dea răspunsuri metaforice la întrebări științifice, poftiți un răspuns critic:

„Pentru mine, vaccinul conține neîntemeiata, nedovedita și nefondata soluție pentru problema cu care se confruntă acum psihicul și fizicul umanității. Vaccinul conține frica de aproapele nevaccinat, neacceptarea celor care au ales diferit și separarea între unii dintre membrii familiilor care au opinii divergente. Vaccinul, pentru mine, conține o salvare mincinoasă, o vindecare falsă. A devenit un idol al sănătății.

Ce conține vaccinul? Frică, bănuială generalizată și șmecherie atotputernică. Exact cele 3 elemente pe care le enumără Nicolae Steinhardt ca fiind probșemele noastre de căpătâi. (...)

Vaccinul conține miliarde, conține o afacere. Să nu vă gândiți că vaccinul ar fi un bine lipsit de profit. Dacă nu ar fi generat profit, atunci nu l-ar mai fi promovat absolut nimeni. Remediile vândute în farmacii ne conferă doar atâta sănătate cât să nu ne putem plânge că nu fac nimic. Nimeni nu ne va vinde o soluție definitivă. Nu pentru că nu ar exista sau nu s-ar putea crea una, ci pentru că s-ar falimenta singuri. Și cine este atât de nerod? Deci, dacă nu falimentează ei, înseamnă că falimentăm noi, supunându-ne unui sistem de minciuni care ne îngenunchează fostul suflet independent.

Nu este vorba despre persoanele care au ales vaccinul cu întreaga lor convingere, este vorba despre acele persoane care, în ciuda convingerii lor, au fost nevoite să cedeze în fața vaccinului de gura lumii, de gura presei, de frică.

Așadar, ce conține vaccinul pentru mine, în modul în care ne este prezentat? Nimic special, doar... condiția obligatorie pentru a ne recăpăta viața și normalitatea. 

Și noi mai spunem că trăim în libertate? Ce jalnică e, atunci, libertatea!”, a explicat Diana Paul pe canalul ei de YouTube