ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce parcarea cea mai largă din centrul Sibiului a fost golită pentru a face loc unui centru de vaccinare la volan, care, două săptămâni mai târziu, a devenit disponibil și bicicliștilor sau pietonilor, noua găselniță pentru a atrage lumea a fost un cort amplasat în Piața Mare, care să-i invite pe doritori să se vaccineze „cu stil” în curtea Palatului Brukenthal - fostă reședință de guvernator, actual muzeu național. E drept, parcarea „Cazarma 90” n-avea prea mult stil, dar de când un act medical trebuie transformat într-o emoție estetică?

 

Dragi șoferi care v-ați trezit văduviți în ultimele săptămâni de câteva sute de locuri de parcare în centrul și așa aglomerat al urbei de pe Cibin, poate mâine-poimâine veți fi îmbiați să parcați cu mare har la Spitalul Militar. Că e tot în centru și, cum deja n-avem stil dacă nu încurcăm publicitar borcanele, a venit vremea să „inovăm” ca să ne descurcăm!