Locații: Brăila

Decese ale unor românce: tânără de 34 de ani - infarct în Anglia; avocată de 50 de ani - deces după lupta cu o boală diagnosticată anul trecut. “Aleg să mă vaccinez cu doza III, cu ARNm, pentru că cred în știință”

O tânără de doar 34 de ani, care locuia în Marea Britanie, Timea Orban, s-a stins din cauza unui infarct. În aceeași zi a fost anunțat decesul unei alte românce, de doar 50 de ani, avocata Felicia Chirnogeanu, care a murit după lupta cu o boală necruțătoare, diagnosticată anul trecut. Era vaccinată Covid cu 3 doze.

Foto: Arhiepiscopia Dunării de Jos

Cimitir pentru deținuții politici care au murit în lagărul de muncă Salcia din Insula Mare a Brăilei. DOCUMENTE CNSAS privind atrocitățile de la Salcia, Cernavodă și Capul Midia

Arhiepiscopul Dunării de Jos, Casian Crăciun, a binecuvântat primele două cruci amplasate pe groapa comună în care au fost înmormântați, fără cruce și fără preot, deținuții politici care au murit în lagărul de muncă forțată Salcia din Insula Mare a Brăilei, denumit și „anticamera iadului”

RECENT NEWS: Tânăr protestatar bătut de poliție și jandarmi la Brăila, lăsat să zacă leșinat pe asfalt într-o baltă de sânge. JURNALIST către JANDARM: Românii vă platesc salariile și Dvs îi omorâți în bătaie. VIDEO cu tineri țigani „extremiști” „fasciști”

Un adolescent care a participat marți seară la protestele de la Brăila a fost bătut cu bestialitate de către jandarmi. Tânărul a fost lăsat leșinat pe asfalt lângă o mașină de poliție, într-o baltă de sânge.

Foto: Arhivă

VIDEO: Protestul din București s-a desfășurat între Piața Universității și Piața Victoriei. Au protestat și Timișoara, Arad, Deva, Cluj, Sibiu, Brașov, Craiova, Târgu Jiu, Târgoviște, Pitești, Brăila, Galați, Constanța, Onești, Botoșani, Suceava

A început a doua zi de proteste consecutive la București și în marile orașe ale Țării. Protestatarii anti-restricții s-au adunat la ora 17:30 în Piața Universității din Capitală și în fața Prefecturilor sau în piețele centrale din provincie.

Foto: Timișoara

Proteste în București, Timișoara, Arad, Cluj, Alba, Sibiu, Brașov, Pitești, Ploiești, Brăila, Galați, Constanța, Focșani, Craiova. Se scandează JOS ARAFAT! LIBERTATE! JOS MASCA! Luni la 5 jumate, din nou la Universitate!

Pentru al treilea weekend consecutiv, românii ies în stradă în mai multe orașe ale țării pentru a-și exprima dezacordul față de restricțiile din ce în ce mai dure și față de obligativitatea vaccinării. La București sute de protestatari s-au adunat alături de Pompiliu Diplan și mișcarea Stare de Libertate în Piața Universității.