Locații: Bruxelles

La Bruxelles s-a votat transferul prerogativelor de la nivelul statelor naționale către birocrația europeană. Altfel spus, s-a votat cedarea suveranității naționale. Revista Profesionistă a Presei 20 – 24 noiembrie 2023

Valentin Lazea, economistul-șef al Băncii Naționale a României (BNR), a declarat că „în România, elitele prădătoare au favorizat o societate bazată pe modelul extractiv și pe leviathanul de hârtie”, recunoscând ceea ce școala de sociologie de la București

Camera Deputaților se laudă cu primul român ales în Biroul Executiv al Parlamentului European pentru Drepturile Sexuale și Reproductive ale LGBT-iștilor - Cătălin Teniță, deputat REPER: ”România devine un pol puternic în acest for internațional”

Cătălin Teniță este primul deputat român ales în Biroul Executiv al European Parliamentary Forum for Sexual and Reproductive Rights, la conferința Women Deliver 2023 din Kigali, Rwanda, anunță Camera Deputaților.

Ilustrație: LifeSiteNews/ Shutterstock

BOMBĂ! UE și OMS anunță un sistem global de certificate COVID pentru vaccinuri: ”Va contribui la facilitarea mobilității globale și la protejarea cetățenilor din întreaga lume împotriva amenințărilor actuale și viitoare”

Organizația Mondială a Sănătății și Uniunea Europeană și-au anunțat colaborarea în ceea ce privește pașapoartele digitale globale pentru vaccinuri, în cadrul unei conferințe de presă comune care a avut loc la Geneva, la 5 iunie.

Marius Balo și Raphaël Glucksmann, europarlamentar francez și membru marcant al Alianței Inter-Parlamentare privind China (IPAC)

Marius Balo, teologul clujean care a fost întemnițat pe nedrept timp de 8 ani într-o închisoare din China comunistă: Am asistat la votarea legii care urmărește interzicerea importului de produse din țări suspectate că folosesc munca forțată

Iubiți prieteni, această săptămână a avut o însemnătate cu totul specială pentru mine. Am fost invitat să particip, de marți până joi, la dezbaterile din plenul Parlamentului European și să asist la votarea legii care urmărește interzicerea importului de produse din țări suspectate că folosesc munca forțată.