Locații: Europa

Ion Cristoiu: S-a terminat cu iluzia Klaus Iohannis la Bruxelles. Fermierii occidentali se ridică împotriva Planului european de lichidare a fermelor. MACRON SCOATE TAB-URILE LA INTRAREA ÎN PARIS - Imagini spectaculoase cu protestele în Europa - VIDEO

Fermierii occidentali se ridică împotriva Planului european de lichidare a fermelor. S-a terminat cu iluzia Iohannis la Bruxelles. Marcel Ciolacu nu a îndrăznit să o contrazică pe Anca Alexandrescu. Cum să o contrazică pe Ursula?

Eveniment de Cupă Mondială a… radiațiilor, copt săritorilor cu schiurile de pe o trambulină înțesată de antene

Industria telecomunicațiilor fiind una extrem de puternică și influentă la nivel mondial, forța lobby-ului său în favoarea pledoariei prodomo în legătură cu avantajele tehnologiei fiind net superioară celei a lansatorilor semnalelor de alarmă pe adresa opiniei publice în ceea ce privește pericolele și daunele cauzate sănătății și mediului înconjurător.

Gheorghe Piperea: Oneștii producători ai vaccinului care “a salvat vieți” în plandemie se ceartă ca chiorii între ei. Moderna a dat în judecată Pfizer/BionTech pentru că le-ar fi copiat și uzurpat patentul. DE CE E TĂCERE PE MORȚII VACCINULUI?

Oneștii producători ai vaccinului care "a salvat vieți” în plandemie se ceartă ca chiorii între ei cu privire la proprietatea industrială (patentul) asupra metodei "științifice” de preparare a serului de manipulare genetică utilizând ARN mesager.