Locații: Ilfov

Salvator de la ISU București-Ilfov mort subit la 32 de ani. Fost coleg al pompierului Bogdan Petre Murdeală: Era sportiv și sănătos tun. Cei care l-ați îndemnat să se vaccineze îl aveți pe conștiința. Vaccinurile ucid. Cineva trebuie sa plătească!

Dumnezeu să-l ierte pe colegul meu Bogdan, un băiat minunat, viața de sportiv și sănătos tun. Se pare ca îl aveți pe conștiința cei care l-ați îndemnat să se vaccineze. Vaccinurile ucid. Iar cei care au îndemnat spre acest genocid planetar trebuie sa plătească.

Foto: Facebook

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a stat de vorbă cu cei 36 de muncitori sri-lankezi concediați de o firmă din Botoșani, dar care vor să lucreze în România: „Îi asigur că nu închid acest caz până când nu își găsesc un loc de muncă”

Lucrătorii din Sri-Lanka aduși din Botoșani la Aeroportul Otopeni nu doresc să se întoarcă în țara lor de origine, ci doresc să muncească în continuare în România, dar la alt angajator, a declarat, luni, ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru. Aceasta i-a vizitat luni pe lucrătorii sri-lankezi aduși duminică la aeroport