Locații: Maramures

Episcopul Iustin al Maramureșului desființează Circul Covid: ”Au zis, ne vaccinăm ca să nu punem în pericol vecinul. Ce aberație! Au făcut miliarde cu vaccinul. Dumnezeu să-i ierte sau să-i pedepsească, cum vrea El!”

PS Iustin al Maramureșului a criticat dur felul în care autoritățile și mass-media s-au comportat în timpul pandemiei, afirmând că în ultimii ani a apărut o „epidemie” de totalitarism, oamenii fiind închiși în casă de frica autorităților.

După preotul de 27 de ani, alți doi preoți au fost găsiți morți, la Arad. Vizionați: Pr. Visarion Alexa și Valeriu Gheorghiță despre ”viața în pandemie” și Vasile Bănescu cu Visarion Alexa și Ștefan Dascălu despre ”speranță și încredere” în vaccin

Preotul Cătălin Siladi, din Pecica, județul Arad, în vârstă de 51 de ani, a fost găsit mort subit în casă. Cel care a dat peste preot este un tânăr din localitate, care a alertat poliția și medicii.

Foto: Actual de Cluj

Comunitatea maghiară din România, devastată după rezultatele preliminare ale recensământului, acuză România de genocid pe timp de pace: Am pierdut aproape 40% din membrii comunității noastre

Potrivit rezultatelor preliminare ale recensământului din România, publicate vineri, populația maghiară din Transilvania a scăzut dramatic. Președinția Națională a Alianței Maghiare din Transilvania consideră că amploarea declinului arată "eficacitatea genocidului tăcut împotriva maghiarilor pe timp de pace".

„Voievodului Maramureșului” IPS Justinian Chira: „Toți cei care s-au jertfit și au suferit în închisori sunt sfinți! Chiar dacă nu sunt trecuți în Sinaxar. Sfinții nu se fac printr-o declarație oficială, ca în biserica apuseană.” 6 ani de la adormire

Clopotele tuturor bisericilor și mănăstirilor din Episcopia Maramureșului și Sătmarului au bătut ieri și azi în semn de omagiu adus Înaltpreasfințitului Justinian Chira, de la a cărui trecere la Domnul se împlinesc, astăzi, 6 ani, a transmis Trinitas TV.

Actorul maramureșean Claudiu Pop a murit subit iar presa globalistă leagă decesul său din cauze necunoscute de o cură de slăbire de acum mai mulți ani

Toată presa globalistă a pus accent pe faptul că actorul a dus o cură de slăbire în urma căreia a dat jos 80 de kg din cele peste 200 pe care le avea, pentru a asocia moartea sa cu această cură. Însă acest fapt s-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani, înainte de pandemie. Adevărul este că nu se știe cauza morții.

„Așa am devenit legionar” – Monahul de la Rohia despre Noica, închisorile sale și moartea lui Corneliu Zelea Codreanu, în Dosarele Securității. VIDEO: Părintele Mina Dobzeu despre creștinarea lui Nicolae Aurel Steinhardt (29 iulie 1912 – 30 martie 1989)

Anchetatorul meu – Simon se numea – evreu ca si mine, azi probabil e cel putin colonel in Securitate, ori in Israel, m-a batut intr-un mod bestial, ca sa cedez presiunilor; "nu iesi viu din inchisoare, daca nu te dai pe brazda si nu esti cu noi. Am sa te omor! Eu cu mana mea te distrug”.

Foto: Cuvantul-ortodox.ro

Episcopul Iustin al Maramureșului: Nu au fost bisericile închise, ci credincioșii au fost opriți prin sancțiuni legislative, din cauza ordinelor militare. Lăsați credincioșii să se întoarcă la Biserică, asta este soluția pentru starea în care ne găsim!

PS Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, a vorbit despre singurătate și remediul acesteia, comuniunea în rugăciune, în predica rostită la Duminica a patra după Paști, când s-a citit pericopa evanghelică despre Vindecarea slăbănogului de la Vitezda.

Foto: Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului, Sectorul Social-Filantropic

Biserica, primăria, mănăstirea și școala din Bârsana, Maramureș, ajută o văduvă cu 8 copii să le cumpere acestora casă. Doritorii sunt rugați să facă o donație pentru completarea sumei necesare

La începutul lunii noiembrie, Episcopul Timotei Sătmăreanul, împreună cu un grup de clerici, printre care și preotul paroh Marcel Oprișan, au efectuat o vizită în comuna Bârsana, județul Maramureș, la familia Bența, îndoliată după moartea tatălui celor opt copii

Foto: DIICOT.ro

Percheziții domiciliare în Maramureș pe urma unor presupuși traficanți de minori germani, care promiteau reintegrarea socială a acestora dar îi puneau la munci epuizante. Primarul din Vișeul de Sus neagă varianta procurorilor

Procurorii DIICOT și ofițerii de poliție judiciară au desfășurat marți 8 percheziții domiciliare în orașul Vișeu de Sus și în comuna Leordina, pentru destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane, trafic de minori și lipsire de libertate în mod ilegal.