Locații: Piatra Neamţ

Oana Eftimie: În vârful “pandemiei”, în spitalele din România au murit 56 de oameni arși în incendii. Avem 18 incendii în spitale într-un an, 15 morți doar la Spitalul din Piatra Neamț și 26 de morți la Balș. Unde a fost presa?

Un incendiu la un spital de stat este de un milion de ori mai grav decât un incediu la o stație privată de GPL sau un club privat. Pentru că responsabilitatea este a statului, stat care prin Constituție garantează dreptul la ocrotirea sănătății.

Părinții avertizează: în școlile românești circulă chestionare în care minorii sunt interogați cu privire la „identitatea de gen” și viața privată - fără înștiințarea și acordul părinților!

Potrivit mărturiilor unor părinți, în școlile românești circulă deja chestionare în care copiilor li se pun întrebări cu privire la „identitatea de gen”, la viața privată, la „rolurile sociale”, întrebări cu tentă sexuală, chestionare pe care elevii trebuie să le completeze, fără înștiințarea și acordul consimțit al părinților.

Camelia Smicală își așteaptă nemțenii la Turnul lui Ștefan cel Mare și al Sfântului Moș Gheorghe Pelerinul din Piatra Neamț, azi, începând cu ora 18.00. Duminică merge la mormântul sfântului duhovnic al Moldovei, Părintele Justin Pârvu de la Petru Vodă

Cunoscuta doctoriță Camelia Smicală, revenită din Finlanda în vacanță cu toți copiii ei, pentru prima oară de la sechestrarea fraților Mihai și Maria de către autoritățile finlandeze, în urmă cu 2200 de zile, își așteaptă azi prietenii acasă, în Piatra Neamț

„Noi nu, niciodată noi, nu!”

După luni de zile, încă nu s-a aflat cauza incendiilor de la Spitalul Piatra Neamț și Institutul Matei Balș. Numărul victimelor de la București a ajuns la 25. Birocrația și procedurile bat pasul pe loc. Va fi sesizată DNA, anunță premierul Cîțu

După patru luni de la incendiul din Spitalul Județean din Piatra Neamț și aproape o lună și jumătate de la incendiul de la Institutul „Matei Balș” din București, cauzele ambelor tragedii au rămas deocamdată neelucidate.

Anchetă „terminată” înainte de a începe. Jurnalistul Ion Spânu se întreabă de ce sunt ascunse 14 minute din filmul incendiului de la „Matei Balș”. Iar la Piatra Neamț de abia după 3 luni procurorii ridică înscrisuri!

Jurnalistul Ion Spînu explică în Cotidianul de ce ancheta de la Institutul Matei Balș s-a terminat înainte de a începe. Potrivit jurnalistului, se conturează tot mai mult o mușamalizare a tragediei în care au pierit 20 de oameni. Bizar în acest caz este