Locații: România

Revista Familia Ortodoxă: De vorbă cu actorul Dan Puric despre starea neamului nostru

Mulți dintre noi asistăm cu durere la fărădelegile, din ce în ce mai multe, care devin legi. Pe mulți ne doare sufletul văzând cum pe zi ce trece țara noastră nu mai este țara noastră. Din fericire, sunt câteva voci, puține cei drept, care strigă: „Deșteaptă-te române!”. Una dintre aceste voci este cea a actorului Dan Puric, care speră ca la strigătul lui de durere să se adauge și alte strigăte venite din suflete de români adevărați.

Foto: Cetățeanul.net

Omoruri ”pandemice” la Spitalul Sf. Pantelimon din București? "Se micșorează deliberat doza de noradrenalină pentru a se elibera paturile din salonul ATI după decesul provocat al pacienților". Jurnaliștii de la Cetățeanul.net: Nu am mai întâlnit așa ceva!

Situație șocantă la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Pantelimon" – încă o pagină neagră pagină din istoria medicinei românești. „Protocoalele Morții” sunt reale! Investigație realizată de Cătălin Antohe și Sorin Ghica

Mihai Tîrnoveanu: Stiați că Ungaria îl susține pe Klaus Iohannis la șefia NATO și SUA nu? Ungaria, țara aceea servilă Rusiei... Oare ce spun ”suveraniștii” și ”ucrainiștii”?

Stiați că Ungaria îl susține pe Klaus Iohannis la șefia NATO și SUA nu? Ce spun despre asta unii susținători "suveraniști" din România ai lui Viktor Orban? Au rămas de-a dreptul muți, "liderul suveranist" de la Budapesta lăsându-i practic fără glas într-un șah-mat năucitor.