Locații: Timișoara

15 septembrie: Sfântul Iosif de la Partoș, ocrotitorul Banatului și al pompierilor militari, Sfântul Mare Mucenic Nichita din Tracia, Preacuviosul Părintele nostru Filotei (Filotheu)

În anul 1653, Sfântul Ierarh Iosif cel Nou se retrage la Mănăstirea Partoș. Aici, mai trăind încă trei ani, în toamna anului 1656 își dă sufletul în mâinile Marelui Arhiereu Iisus Hristos, fiind în vârstă de peste 85 de ani. Biserica Ortodoxă Română l-a canonizat la 7 octombrie 1956 și se face pomenirea lui la 15 septembrie

Foto de azi: OpiniaTimisoarei.ro

Incinerarea lui Nicu Covaci, cel mai ordinar FAKE NEWS al G4Media. Impresara Phoenix confirmă: ”NICI NU S-A PUS VREODATĂ PROBLEMA DE CREMARE!”

O falsă dezbatere națională legată de înmormânarea creștinească a lui Nicu Covaci, reper al muzicii românești contemporane, a fost lansată iresponsabil de G4 Media, site anticreștin al sistemului securistic, condus de Dan Tapalagă, fost consilier al Monicăi Macovei, și Cristian Pantazi, fost consilier al lui Dan Barna.

Un desen de Nicu Covaci și portretul artistului

Filip Capsali: Phoenix a fost și este un fenomen, un fenomen al Libertății în contra ideologiilor antiumane. Nicu Covaci merită Steaua României și Funeralii Naționale! Ciolacu, Ciucă și Iohannis, dați Cezarului ce este al Cezarului!

Despre Phoenix scriu și astăzi pentru că trebuie totuși să fie explicat într-o formă chiar și succintă! Azi sărbătorim marea minune a Schimbării la Față: Transfigurarea lui Iisus din trup în corp eteric, dumnezeiesc. Fie ca mintea „decidenților” noștri să fie luminată de sărbătoarea zilei!

Comuniștii soroșiști de la PressHub, dezbatere electorală cu iz separatist: ”De ce este important Parlamentul European pentru Banat”. Cum a făcut față eurocandidatul AUR, profesorul Avram Fițiu - VIDEO

PressHub este un nod din Rețeaua de propagandă și dezinformare Soros, coordonat de Freedom House România, unde moașă comunală este celebra amică de nudi-bar a Monicăi Macovei, Cristina Guseth, personajul pe care însuși Dacian Cioloș a fost nevoit să-l retragă de la propunerea de ministru al Justiției,