ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Johannis îi urăște atât de tare pe români, încât l-a nominalizat pe Cioloș ca prim ministru! Simplul gest de a-l pomeni pe Cioloș pentru funcția respectivă, după ce l-a susținut atâta timp pe Cîțu, dincolo de așa zisele stratageme ale strategiilor pidosnice, care, vezi Doamne, după respingerea ”beutorului de urină” tot la ”hayauasca cîțistă” se va ajunge ca impunere de premier, este o idioțenie caracteristică plăvanului!

Problema este că România nu mai are timp de pierdut și fiecare clipă care trece în ”pas cu pas” spre disoluție, face victime omenești. Și nu ”cârcârul” pentru care pledează mai ales cei plătiți să-l susțină!

Pentru că lipsa de medicamente - tratamente, lipsa de capacități și dotări medicale, lipsa de posibilități materiale pentru măcar minima supraviețuire și insistența doar pe tema ”îngăuririi infecțioase” nu se datorează cârcârului. Se datorează lăcomiei, intereselor personale ale nemernicilor care s-au grupat în ”falanstere politice și economice” la nivel mondial și implicit european. Care au găsit punctul slab în România și se folosesc de niște otrepe din toate domeniile de activitate, otrepe organizate piramidal. Fiecare cu nivelul său de câștig material, în funcție de palierul pe care se află.

Revin. Imediat după ”nominalizarea” lui, ”ce aruncă pe piață” Cioloș?! Că el, ca premier are prioritate desfințarea SIIJ, că toți cei care lucrează în sănătate și refuză ”spurcarea forțată”, o să fie dați afară!! Oameni buni, și dacă urina i-a afectat creierul și reacțiile sale cognitive sunt în spirală, nu ar fi spus asemenea bazaconii!! Poate unii se gândesc că așa a vrut Cioloș să-și atragă susținători... Că vorba aia, el provine dintr-o combinație politică artificială USRPLUS, care înseamnă 3% din votul populației, și concret ”Plusul său” 1,5% din voturile românilor! Și vorba prietenului Viorel Gongu, nu "pipilică" era ăla care se opunea la Bruxelles ca România să primească bani de la U.E.?!

Așadar sorbitorule de fluide, chiar dacă prin absurd apuci ”funcțea johanistă”, cum îți imaginezi că poți rezista mai mult de o săptămână, și asta pentru că românul percutează mai greu?! Dacă brusc, cei din Sănătate, din Educație, din toate domeniile de activitate pe care-i forțezi ”să se spurce” zic STOP, nu mai activăm!? Cine crezi că mai lucrează pentru tine și Johannis?! Că oricum soluția pe care eu o văd aceasta este: blocajul total al activităților socio-economice, până la suspendarea Johanului.

Când medicii Flavia Groșan și Răzvan Constantinescu, riscându-și carierele, luptau pentru drepturile și libertățile oamenilor, inclusiv la tratament medical, otrepele johaniste au sărit pe ei, cu obediența specifică spurcăciunilor privilegiate material și social...

Și apropos Johannise, dacă eram într-un stat funcțional, cu o justiție independentă și corectă profesional, atât tu cât și nominalizatul tău erați după gratii, inclusiv pentru subminarea economiei naționale și trădare! Și tot acolo ar fi trebuit să fie și Cîțu împreună cu marea majoritate a membrilor ”cabinetului său guvernamental”! Și muuulți mulți alții, dintre ăia care sunt politicieni sau parlamentari și care fac parte din gașca ta de jefuitori și tâlhari! Pentru că ați jefuit țara și ați tâlhărit oamenii! Și pentru că tu Joiane consideri că încă sunt prea mulți ”poporeni”și trebuie eliminați... Fiecare zi a României în această situație, înseamnă o zi cu crime statale în desfășurare!

Auzi la bubos, cât de tare-n gură și ce tupeu are, doar pentru că unu’ asemenea lui l-a nominalizat… Să vedeți dacă chestia asta nu o va încuraja și pe șobolanca Clostride să-și ițească mutra! L-aștept și pe Bulică!

Citiți și EXCLUSIV: MISA îl acoperă și azi pe Dacian Cioloș. Atac al sectei yoghine la Biserica Ortodoxă Română și Drept la Replică al organizației lui Gregorian Bivolaru adresat ActiveNews