ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Presa liberă de peste Ocean, dar și președintele Trump însuși, se întreabă dacă mâine, în cadrul lucrărilor Congresului pe care le va prezida, vicepreședintele Mike Pence va face sau nu ceea ce Constituția îi permite pentru a nu fi validate niște alegeri în legătură cu care există numeroase dovezi că au fost fraudate. Personal sunt convins că vicepreședintele va fi loial nu atât președintelui Trump, cât interesului major din acest moment al celei mai mari democrații a lumii.

Din 3 noiembrie și până azi Trump a fost părăsit în modul cel mai nedemn de mulți dintre colaboratorii săi importanți – din Guvern, ultimul, William Barr, procurorul general al Statelor Unite. De asemenea aproape toți cei 6 judecători din cei 9 ai Curții Supreme, propuși de el, au închis ochii la toate neregulile grave ce le-au fost puse pe masă.

Iar în toate asemenea cazuri explicația trebuie căutată mai înainte de orice în capacitatea odiosului Statul Paralel de a exploata orice vulnerabilitate oricât de mică a oricărui oficial de rang înalt – modelul experimentat de globalismul satanist, timp de trei decenii, în România și nu doar. Din toate cele ce am urmărit în ultimii patru ani – la el m-am uitat atent mai mereu, profilul său apărându-mi foarte interesant – Pence nu mi s-a părut vreodată vulnerabil cu ceva. Nu exclud că ar putea fi, desigur. Ce exclud în schimb cu totul e că el ar putea răspunde la un șantaj în așa fel încât să-și scape pielea sacrificând interesele țării.