ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După doi ani, o nouă ediție a Forumului de la Davos coincide cu începutul unei pandemii. În 2020 - COVID-ul, în 2022 – variola maimuței.

Monkepox pică la țanc. În același timp, tot în Elveția, la Geneva, are loc Adunarea Mondială a Sănătății, unde, spre satisfacția lui Imbriva fi consfințită Dictatura Sanitară globală. În numele binelui public.

Cine se poate opune Binelui Public? Mai ales când pandemiile au devenit mai dese ca tusea măgărească.

 „Toată lumea ar trebui să fie îngrijorată”, a avertizat Joe Biden în legătură cu variola maimuței.

A doua zi s-a grăbit totuși să ne liniștească:

„Nu cred că (variola maimuței) se ridică la nivelul de îngrijorare care a existat în legătură cu COVID-19”.

Și la începutul COVID, tartorii sanitari, începând cu Fauci și terminând cu Cercel, ne-au asigurat că e vorba de un mizilic, mai ușor decât gripa.

Acum, pe Biden, l-a luat senilitatea pe dinainte.

Pandemia trebuie să vină tiptil, să nu sperie vânatul.

Dar tot Biden a asigurat:

„Statele Unite au suficiente vaccinuri pentru a face față problemei.”

Dacă Statele Unite au suficiente vaccinuri pentru variola maimuței, atunci vor fi suficiente pentru toată lumea. Nimeni nu scapă.

„COVID-ul nu s-a terminat”, a avertizat și Directorul OMS în deschiderea Adunării Mondiale a Sănătății, în care va fi bătut în cuie Tratatul Internațional al Pandemiei.

Nebunia stă să înceapă din nou. De data asta la două mâini: restricții, carantină (Belgia e prima țară carantinată), izolare, vaccinare obligatorie, pentru COVID și variola maimuței (opoziția la vaccinare va fi tratată ca homofobie)...

Înțepături mixte: prima doză de Monkeypox cu doza a patra de COVID-19, a doua de monkey cu a cincea de covid și tot așa. O să ne arate Israelul.

Totuși, cum să mai ții socoteala la înțepături? Cum să îi controlezi pe oameni? Dictatura riscă să eșueze din cauza unor erori de contabilitate.

Soluția vine tot de la Pfizer. Ea a fost prezentată de CEO-ul său la Forumul de la Davos din 2018. Cu un an înainte de apariția COVID.

Atunci, vechea noastră cunoștință distopică, Albert Bourla, i-a năucit pe participanți cu inovația pe care le-a arătat-o: cipurile informatice digerabile care transmit autorităților că tratamentul a fost luat.

„Practic, este vorba de un cip biologic care se află într-o tabletă. Și, odată ce am luat această tabletă și ea s-a dizolvat în stomac, trimite un semnal că ai luat tableta. Imaginați-vă deci aplicațiile ei – SUPUNEREA (subl. mea). Companiile de asigurări vor ști că pacienții iau cu adevărat medicamentele pe care trebuie să le ia.”

Deci totul a fost de la început despre Supunere.

Nici nu izbucnise bine prima pandemie că Yuval Hariri, consilier al Forumului Economic Mondial, ne informa:

„COVID-ul este important deoarece asta îi convinge pe oameni să accepte supravegherea biometrică totală. Nu e suficient să monitorizăm oamenii, trebuie să monitorizăm ce se întâmplă sub pielea lor.”

Harari este principalul promotor al transumanismului. Al transformării Omului în Altceva decât a fost creat. Un hibrid de făptură vie și computer. Omul Nou va putea fi „piratat” și exploatat de autorități după bunul plac.

(Omul Vechi care refuză progresul și „îmbunătățirea” (un fel de nevaccinat sau adept al teoriei conspirației) este considerat „nefolositor” noii societăți resetate. Pentru ca Omului Vechi să nu îi vină cine știe ce idei subversive, el trebuie ținut ocupat cu altceva. Harari știe cu ce: droguri și jocuri pe computer.)

*

Intrăm într-o nouă eră. COVID-ul a deschis balul. A adus FRICA, a impus obediența, a creat dependența de autorități ca un cordon ombilical.

I-a obișnuit pe oameni cu ideea de Dictatură Sanitară și cu cea de Sacrificiu personal în numele Binelui Public.

Omul a început să accepte starea de Furnică. De ființă lipsită de individualitate și personalitate, Utilă sau DISPENSABILĂ, pentru Binele Furnicarului.

Războiul a împins Frica pe o treaptă superioară: groaza de Apocalipsa Nucleară. Și a introdus în ecuație URA.După doi ani de pandemie, de teroare invizibilă, Dușmanul s-a materializat. A căpătat Chip: Putin. Împotriva lui se pot canaliza acum toate resentimentele, se poate descărca furia, se pot răcori frustrările.

Vladimir Putin este Emmanuel Goldstein din 1984, ținta ideală de porcăit pentru toate relele din lume. După Cele Două Minute de Ură, descărcat și supus, Omul se întoarce cuminte în jug.

Variola Maimuței este Etapa a III-a. Decisivă. A doua pandemie în trei ani. Ea confirmă că „lumea nu va mai fi niciodată la fel” și că iluziile de revenire la normalitate sunt zadarnice.

Ca în Egipt, Marele Arhitect are puterea să trimită pe capul omenirii câte flageluri este nevoie pentru a o pune cu botul pe labe.

Făptura umană, tot mai abrutizată,  animalizată, va deveni și din ce în ce mai „piratabilă”. Mai pregătită de Marea Resetare: trecerea de la Omul Vechi la Omul Nou.

Nu poate fi o întâmplare că noua boală aleasă pentru etapa a III-a este Monkey Pox.

Viziunea schimonosită, demonică, a lui Darwin despre Facerea Lumii se va împlini în sfârșit.

Veriga Lipsă a fost identificată: legătura dintre Maimuță și Robot este chiar OMUL.