ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Comentariul lui Ion Cristoiu: AUR câștigă în sondaje pentru că e singurul partid de Opoziție din România. Alte aspecte: Klaus Iohannis - o enigmă și un miracol - cu soția la Londra. Aleargă și Codruța Kovesi pe culoarul naționalist? Atentat terorist cu bombă asupra unui scriitor rus - nu asupra unor obiective militare.

Info: „Laura Codruța Kovesi, șefa EPPO, a fost prezentă vineri, 5 mai, la Cluj-Napoca, unde a participat la prezentarea unei teze de doctorat la capela de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din oraș.

Procurorul șef al Parchetului European a îmbrăcat o ie tradițională și a participat alături de mai mulți preoți la lansarea tezei de doctorat, inclusiv Mitropolitul Clujului, ÎPS Andrei Andreicuț.”, informează ClujLive. Fură startul campaniei electorale?

VIDEO - JURNALUL TV al lui ION CRISTOIU: