ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Timp de doi ani și jumătate, am continuat să sperăm că toate abuzurile și atacurilor grosolane la adresa libertății și democrației sunt trecătoare. Acum, iluziile s-au spulberat.

În ciuda prețurilor la energie care cresc de la o zi la alta, anunțând o iarnă de coșmar, și a nemulțumirii tot mai mari a populației, guvernul german merge înainte neabătut ca tancul. Zdrobindu-și populația sub șenile.

Ministrul de Externe de la Berlin, Annalena Baerbock, membră a Partidului Verzilor, a făcut o serie de declarații uluitoare, în niște vremuri când puține lucruri te mai pot uimi.

Prezentă la Praga, la un eveniment organizat de NGO Forum 2000, Baerbock a spus:

„Dacă fac o promisiune ucrainenilor – «Suntem alături de voi cât timp veți avea nevoie de noi» - atunci vreau să o respect. Indiferent ce cred alegătorii germani, dar vreau să respect promisiunea făcută poporului ucrainean.”

Oficialul german a ținut să dea asigurări că această poziție nu se va schimba nici dacă mari mase de oameni ies în stradă să protesteze împotriva colosalelor facturi la energie.

„Avem acum de făcut față iernii, când vom fi supuși unei mari provocări, în calitate de politicieni democrați. Oamenii vor ieși în stradă și vor spune: «Nu putem plăti facturile la energie». Atunci eu voi spune: «Da, știu asta, dar vă vom ajuta cu măsuri sociale». Dar nu vreau să spun: «OK, atunci întrerupem sancțiunile împotriva Rusiei», Vom sta alături de Ucraina, iar aceasta înseamnă că sancțiunile vor rămâne în vigoare și pe timpul iernii, chiar dacă situația va fi grea pentru politicieni.”

Aceste câteva fraze ar merita să facă obiectul unei lucrări de licență la Facultatea de Jurnalistică, dacă ar mai exista cu adevărat așa ceva.

Declarația de la Praga a Annalenei Baerbock este un discurs mortuar la căpătâiul defunctei Democrații.

Pentru că, în momentul în care un ministru al unei țări (nu orice ministru, ci șeful diplomației, și nu vreo țară din lumea a treia, ci Germania, liderul, ghidul, führerul Europei) spune că guvenul nu se mai interesează de ce spun Alegătorii, Democrația zace pe catafalc cu vată în nas.

Când Puterea nu se mai sinchisește de ce cred Alegătorii, guvernând împotriva voinței lor, aceasta se numește DICTATURĂ.

(De multă vreme, alegerile nu mai schimbă nimic: au devenit o rotație a cadrelor. O mascaradă propagandistică.)

Dar cum se numește atitudinea – recunoscută fățiș – de favorizare a intereselor străine în dauna propriului popor?

(Răspundeți și voi, Iohannis, Ciucă, Ciolacu, Popescu, Rafila, Câciu, Arafat!)

Oricât a căpiat lumea și oricât s-a pervertit limbajul, ea se numește tot TRĂDARE.

Declarația ministrului german nu este o scăpare a boilor. Nu este provocată de un moment de delir. Este perfect calculată. Ea îi avertizează pe germani (și, implicit pe toți europenii), cu răceala unui gardian care își informează deținuții că, orice ar face, oricât s-ar da de ceasul morții, nu pot evada.

Pur și simplu, NU EXISTĂ SCĂPARE.

Nu întâmplător, ministrul de interne al landului Renania de Nord – Westfalia, Herbert Reul, declara recent că germanii care vor protesta împotriva raționalizării energiei sunt „dușmani ai poporului”.

Germania (oricât s-ar da Macron cu fundul de pământ) rămâne liderul UE.

ÎN SFÂRȘIT, lucrurile s-au spus pe șleau. În sfârșit, întreg coșmarul din ultimii doi ani capătă sens.

 - Separarea brutală între „Menschen” și „Untermenschen” și ura ațâțată sistematic a primilor împotriva celorlalți.

 - Însemnarea publică prin certificat digital și mască de cârpă.

 - Arestările de pe stradă și din case și lagărele de izolare.

 - Politica de exterminare a bolnavilor cronici.

 - Propaganda lătrătoare.

 - Cenzura agresivă.

 - Demonizarea științei.

 - Experimentele medicale și sociale pe oameni, fără consimțământul acestora.

 - Politica terorii.

 - Războiul ca o cunună.  

ÎN SFÂRȘIT, acum știm cum arată Viitorul. Înțelegem CE ESTE de fapt Marea Resetare.

Nu este a IV-a Revoluție Industrială. Este al IV-lea Reich.

Vara a trecut. Vine Viforul...

P.S. Joe Biden tocmai a declarat 75 de milioane de cetățeni americani, care au votat pentru Donald Trump, ca fiind „extremiști” și „un grav pericol”.

Iar purtătoarea de cuvânt a Casei Albe a declarat:

„Dacă nu esti de acord cu Majoritatea, atunci ești extremist.”

America se îndreaptă cu pași repezi spre Partidul-Stat.

QED.