ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sportivi, medici, jurnaliști, politicieni, rapperi, actori, „vedete” trans...

Tinerei sau mai ofiliți, pică de la o vreme subit și în condiții bizare, ca la teatru, secerați parcă de o mână nevăzută!

Publicul e împărțit.

Unii, mai ageri, suspectează ceva foarte sulfuros la mijloc, pe când alții, mai prieteni cu „știința”, au început brusc să creadă în „coincidențe” și în tot felul de „sindroame”, de parcă așa ar fi funcționat lumea, prin potriveli ciudate ori picaje neașteptate, și în urmă cu aproape doi ani!

Dar întrebarea principală e alta.

Ce au în comun toți acești indivizi care pică inopinat, care fac totuși parte dintr-o anumită societate, mai cunoscută, mai informată, mai bogată, mai cu relații? Poțiunea magică, am înțeles, dar ce-i face pe ei să „pățească” la fel ca oamenii de rând, manipulați zi și noapte prin toate canalele?

S-au dus după fentă, la fel ca turma? Le-a fost frică de guguloi? Au crezut prea tare în „știință”? Au fost prinși cu toții în laț, ca o pasăre cu pene?

Hai pe bune, doar nu suntem pe planetă de ieri, de azi!

Singura explicație care stă în picioare e că „inopinații” au crezut ei în ceva, dacă s-au înghesuit la compost... Cineva sau ceva i-a convins că sticluța lor e mai rotundă, mai bombată, mai cu alte ingrediente și vitamine decât alea din care-și trag dozele amărăștenii de rând!

E! Ce vreau să spun e că majoritatea celor care s-au dat cocoșei au halit și ei pilula, roșie, albastră, verde, nu contează, aici a fost marea păcăleală, au crezut că pastilele sunt diferite, dar toate conțineau aceeași magie, indiferent de ambalaj.

Deci. Care-a halit, pățăște, nu contează dacă-i cocoș, nici cine l-a servit cu semințe, și nici din ce bol. Cum ar spune un mare clasic (încă) în viață, haștag ghinion!

*

Da, stăm și numărăm morții.

Și o să-i tot numărăm până când cei păcăliți vor înțelege.

Numărăm morții până când toți vor înțelege cum au fost păcăliți, de ce au fost păcăliți și de către cine!

Numărăm morții până când viii și morții vor cere să li se facă dreptate, până când păcăliții vor lupta pentru dreptatea lor cu dinții!

Până nu se va întâmpla asta, nu va fi pace.

Până nu se va întâmpla asta, nu va fi normalitate.

Până nu se va întâmpla asta, nu vom avea schimbare și dreptate pe lume.

Adevărata unire între oameni va apărea doar atunci când toți ochii se vor deschide, când toate mâinile și toate degetele se vor deschide și se vor îndrepta acuzator către dușmanul comun!

E o așteptare? O dorință? O utopie?

Nu. E sigurul lucru care contează.

E adevărul și calea. Și viața. Și învierea morților!

VIDEO 1, mai sus, VIDEO 2, mai jos: