ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pornește din București, străbate toată țara pe trasee ce însumează peste 3000 de kilometri, sute de localități. Avem două obiective principale: încetarea Stării de alertă și anularea Certificatului ”verde” de pe teritoriul României.
 
Dupa 8 zile, vineri,18 februarie, la amiază, toate forțele din țară vor ajunge în Piața Victoriei pentru a bloca dictatura. Va fi cea mai grea și complexă acțiune a societății civile. Avem nevoie de sprijinul vostru logistic și material, mobilizare pentru masini care să aștepte convoiul la intrarea în principalele orașe (le veți vedea spre finalul postării), bani pentru benzină, motorină și pentru cazare, eventuale amenzi.
 
Organizarea Convoiului Libertății Naționale aparține în principal Starea de Libertate, prin Pompiliu Diplan, Comitetelor Cetățenești Locale, (Constantin-Florin Ilie), Calea Neamului, Bucovina Profundă (Mircea Puscasu), fiind deasemenea prezenți în acțiune Aurelian Popa , STOP 5G România și Străjerii Ortodoxiei. Cu siguranță se vor alătura și alte asociații.
 
Marea Nădejde este însă la Dumnezeu și în oamenii fără nicio afiliere organizatorică care ne vor sprijini pe tot parcursul acestui traseu. Va fi un efort colosal, vom sacrifica timp, vom neglija familii și vom lipsi de la locurile noastre de muncă, dar avem certitudinea că toate aceste lucruri vor merita. Fără luptă nu vom putea fi liberi, fără luptă ei ne vor ține lanțul pe gât.  
 
ACTUALIZARE 20.00: VIDEO DIN BRĂILA:
 
 
ACTUALIZARE 15:00: Convoiul care a străbătut Constanța joi la orele prânzului a ieșit din municipiul reședință de județ și se îndreaptă spre Tulcea. De la ora 17:00 va fi întâmpinat la Brăila. VIDEO:
 
 

 
10 februarie: București, Constanța, Brăila, Galați. 11 februarie, Focșani, Bârlad, Vaslui, Bacău. Pe 12, Roman, Piatra Neamț, Tg. Neamț, Pașcani, Iași. Pe 13, Botoșani, Suceava, Rădăuți. Pe 14, Câmpu Lung Moldovenesc, Vatra Dornei, Bistrița. Pe 15, Dej, Baia-Mare, Satu-Mare. Pe 16, covoiul 2 parcurge Satu-Mare, Zalău, Cluj Napoca, Târgu-Mureș și convoiul 3 Satu-Mare, Oradea, Arad, Timișoara. Pe 17 februarie, convoiul 2, Târgu-Mureș, Alba Iulia, Sibiu, Vâlcea. Tot pe 17, convoiul 3, Timișoara, Caransebeș, Orșova, Severin, Craiova. Tot pe 17 februarie, convoiul 4, Timișoara, Deva, Hațeg, Petroșani, Târgu-Jiu, Craiova. Tot pe 17, convoiul 6, Toplița, Miercurea-Ciuc, Sfântu-Gheorghe, Brașov. 

Vineri, 18 februarie, convoiul 1, Constanța- București, trecând prin Slobozia și Călărași. Tot vineri, pe 18, ziua în care toți ajung în București, convoiul 2, Vâlcea, Pitești, București, convoiul 3, Craiova, Pitești, București, convoiul 4, Craiova, Caracal, Alexandria, Giurgiu, București, convoiul 5, Bacău, Buzău, București, convoiul 6, Brașov, Ploiești, București, convoiul 7, Galați și Brăila se unesc la Buzău, apoi  vin la București.

Acestea sunt zilele și orașele principale. Pentru orele aproximative în care se va ajunge în aceste localități, ținem legătura în comentarii sau pe mesaje private. 

Împreună mergem cu Dumnezeu înainte!
 
Cei care doresc să-și arate susținerea în mod concret o pot face printr-o donație în conturile organizatorilor. Protestatara Aida Gelati din Timișoara are amănunte:
 
„Este nevoie de implicarea tuturor, participați, ajutați cum puteți. Îi putem întâmpina la intrarea în orașe, să pregătim pachețele cu mâncare, să-i găzduim sau să facem donații. Să-i însoțim o parte din drum, cu mașinile proprii, biciclete, trotinete etc
Pe 18, ajunge convoiul la București, ar fi bine ca toți cei care pot, să fie pe 18 la București. Nu contează politic-apolitic, vrem același lucru: ne vrem țara și libertățile înapoi! Gândiți-vă că dacă acum vă cedați libertatea, copiii și nepoții voștri nu vor ajunge să o cunoască vreodată, atenție ce le lăsați moștenire!
Doamne, ajută!

Cele două conturi în care puteți contribui pentru benzină și alte necesități pentru întreg convoiul:

RO20 RNCB 0071 1259 9773 0001 - POMPILIU DIPLAN

RO06 BTRL RONC RT04 5722 0301 - FLORIN ILIE

Relații cu Publicul și alte detalii - Tel/Whats app
0785735555”, a scris Aida Gelati, miercuri, pe Facebook