ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În paralel cu războiul cu Rusia din Ucraina, Occidentul pregătește războiul cu China și transformarea NATO în Jandarm al Globalizării.

Ministrul de Externe britanic a făcut o serie de dezvăluiri incredibile, care au fost expediate cu discreție sau băgate direct sub preș de autocenzura presei mondiale.

Șefa diplomației de la Londra, Liz Truss, a declarat că principiul apărării colective, pe care se bazează NATO, trebuie să devină un principiu global de Securitate și Economic.

Cu ocazia Banchetului de Paști dat de Primarul Londrei, Truss a afirmat că, după invazia Rusiei în Ucraina, noile reguli ale geopoliticii ar trebui să permită NATO să încheie alianțe de apărare peste tot în lume.

Truss a explicat că acțiunile globale ale NATO trebuie să fie inclusiv preventive:

„Vreau să spun că NATO trebuie să aibă o perspectivă globală, gata să facă față amenințărilor mondiale. Trebuie să ANTICIPĂM (s.n.) amenințările din zona India-Pacific, colaborând cu aliați precum Japonia sau Australia pentru a garanta apărarea Pacificului.”

Truss nu a deslușit dacă „anticiparea amenințărilor” conferă NATO și dreptul la „lovituri preventive”, conformdoctrinei apărării preventive apărute după 11 septembrie 2001.

Însă garanțiile de securitate militară globală nu sunt suficiente, crede oficialul britanic. După modelul NATO, care să își asume rolul de Jandarm Global, este nevoie și de o Poliție Economică Mondială.

În viziunea lui Truss, cu acest rol trebuie însărcinat G7, care să își asume „apărarea colectivă a prosperității noastre”.

Amintim că din G7 fac parte: Statele Unite, Marea Britanie, Germania, Franța, Italia, Canada și Japonia.

Cu aceeași ocazie, șefa diplomației britanice a lansat un mesaj înfierbântat, lejer isteroid, către Occident, cerându-i să se implice cu și mai multe arme în Războiul din Ucraina:

Un apel alcătuit parcă din citate inspiraționale împrumutate de la Zelenski:

„Este vremea pentru curaj, nu pentru prudență... Arme grele, tancuri, avioane – scotociți prin rezerve, măriți producția, trebuie să facem asta! Războiul din Ucraina este războiul nostru – este războiul tuturor, deoarece victoria Ucrainei este un imperativ strategic pentru noi toți.”

*

Pandemia COVID a fost pretextul perfect pentru ca planul forțelor globaliste de a institui o Nouă Ordine Mondială să avanseze cu o agresivitate și o rapiditate fără precedent.

Niciodată în istorie un număr atât de mare de oameni de pe întreaga planetă nu au fost deposedați într-un timp atât de scurt de drepturile lor cele mai elementare.

Niciodată în istorie diferențele dintre țările considerate libere și dictaturile cele mai sinistre nu au fost șterse cu o asemenea iuțeală.

Niciodată în istorie civilizația umană nu a părut mai aproape de marile distopii ale lui Orwell și Huxley.

Dispariția COVID din Occident (foarte probabil, una temporară) nu trebuie să înșele pe nimeni: în cei doi ani de teroare s-au pus semințele unor proiecte care germinează deja și ale căror efecte toxice nu vor întârzia să apară.

Un astfel de exemplu este Identitatea Digitală Europeană.

Sau „Tratatul global pentru sănătatea oamenilor, animalelor și planetei”, avându-l pe Klaus Iohannis printre inițiatori.

Toate aceste coșmaruri care urmăresc să ducă controlul asupra individului la un nivel nemaivăzut se bazează pe un principiu comun: „binele public”. Nimeni nu are dreptul să se opună „binelui public”.

Idealurile generoase au fost întotdeauna deghizări perfecte pentru cele mai oribile atrocități. În numele Libertății, Egalității și Fraternității s-au vărsat valuri de sânge.

*

Din cauza disensiunilor dintre cercurile globaliste în privința modului în care trebuia continuată Marea Resetare, asistăm acum la ciocnirea a trei mari poli de putere – Occidentul (SUA+Marea Britanie+ UE+Australia+Japonia), Rusia și China – fiecare urmărind să își impună, cu orice preț, propria sa viziune globalizantă.

O Nouă Ordine Mondială prin care să domine planeta.

Fiecare dintre cei trei poli de putere are propriul model de dictatură – unul mai sinistru decât altul – cu care caută să blagoslovească lumea.

Războiul din Ucraina, „războiul nostru”, cum îi spune Truss, este mijlocul prin care Occidentul speră să își elimine rând pe rând adversarii.

Rusia, mai întăi, și apoi China.

(Șefa diplomației de la Londra a vorbit explicit de apărarea de către NATO a zonei India-Pacific, inclusiv a Taiwanului. )

De asemenea, Războiul din Ucraina are și rolul de fitil pentru detonarea în lanț a altor crize mondiale gravisime: energetică, alimentară, a lanțurilor de aprovizionare, a proprietății...

Acest șir de deflagrații devastatoare va pregăti ruinele necesare pentru a „reconstrui la loc mai bine” (Build Back Better), deviza Marii Resetări.

De aceea, Războiul din Ucraina este atât de bizar: nimeni nu pare să dorească pacea, ci prelungirea cât mai mult a conflictului. Pentru a da răgazul necesar tuturor acestor crize să își producă efectele nimicitoare. Noua Ordine Mondială are nevoie de un teren arat ca în palmă.

*

Molipsită de exaltarea șefului său, Boris Johnson, ministra britanică s-a lăsat luată de val. A dezvăluit o halcă neașteptat de mare din noile planuri ale Marii Resetări.

Atât Consiliul de Securitate al ONU cât și G20 au devenit inoperante, se plânge Truss, din cauza prezenței în ele a Rusiei și Chinei.

Prin urmare, aceste țări trebuie ocolite pentru ca Occidentul să își poată impune voința. Altfel zis, Occidentul trebuie să reconfigureze Dreptul Internațional în interes propriu.

Oricât de infierbântată ar fi Truss și alții ca ea, este evident că nu îi trece nici o clipă prin căpșorul blond că Xi Jinping va sta cu mâinile în sân. Așa cum nu a făcut-o nici Putin.

După ani de zile în care China a fost lăsată să-și facă mendrele în zona India-Pacific, unde a ajuns să declare practic cel mai important culoar comercial maritim al lumii ca făcând parte din apele sale teritoriale, unde a construit insule artficiale pe care a plasat baze militare, față de care Occidentul a opus doar o rezistență flască, acum va fi somată să dea înapoi. Să își strângă frumușel rachetele din Arhipelagurile Spratly și Paracel și să se ducă să se joace la scara ei.

Nu e greu de ghicit ce se va întâmpla în realitate.

Ca și Rusia, China nu va da înapoi. Ațâțată, ca și Rusia, China va reacționa agresiv. Ca și Rusia, China va sări să își apere teritoriile „sale” – Taiwanul și Marea Chinei de Sud.

Ca și Rusia, China nu va accepta să fie dată la o parte din marile foruri decizionale, cum sunt acum Consiliul de Securitate și G20.

China, mai mult ca Rusia, are tradiții imperialiste milenare și o concepție mesianică despre rolul său în lume.

Realitatea teribilă pe care Truss o dezvăluie de fapt în discursul său de Paști este că, după Războiul cu Rusia din Ucraina, Occidentul pregătește Războiul cu China.

Acest lucru ar anula orice reticențe dintre Rusia și China de a se alia fățiș. Cu atât mai mult cu cât Rusia are interese mari și în zona asiatică.

Așadar Occidentul față în față cu un bloc militar China-Rusia.

*

Criza rachetelor cubaneze din 1962 a fost o joacă: niciodată omenirea nu a fost mai aproape de un război nuclear ca acum.

Globaliștii sunt hotărâți să-și ducă până la capăt Jocul demonic de-a Dumnezeu.

Apocalipsa nucleară pare să reprezinte distrugerea ideală pentru Build Back Better.

Planeta nimicită ca în palmă și presărată cu cenuși radioactive – lumea creată de Dumnezeu distrusă total - iată terenul perfect pe care Diavolul să-și construiască Împărăția.

Regatul lui NOM: Noua Ordine Mondială.