ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În Marea Britanie s-a plătit prima despăgubire pentru un deces cauzat de vakseen-ul contra cou-veed, în cuantum de 120 de mii de lire sterline.

Persoana vătămată material și moral (logodnica celui decedat după vaccinul AstraZeneca) va solicita despăgubiri suplimentare de la producător și de la medici.

Știrea este oficială: puteți să vă încredeți în ea, întrucât este pe site-ul BBC - vezi linkul aici.

Ironic, "jurnaliștii” insistă că vakseenul e bun și menționează că persoana păgubită nu este anti-vakseen (ca și când asta ar fi important, iar nu valul tot mai mare de decese din „sindromul decesului subit la adulți”, cum se numește, mai nou, efectul fatal al vakseenului).

Britanicii au o lege, din 1979, dedicată despăgubirii în procedură accelerată pentru daunele materiale sau morale cauzate de vakseen*.

Vor mai fi două-trei cazuri de acest gen scăpate în presa main-stream. Plus alte milioane camuflate de lăudabila presă care vânează constant feicniuzul și, în același timp, prezintă numai știrile oficiale, credibile, emanate de la indivizi cu mare specializare sanitară și onestitate, ca Fauci, Tedros, bilgheiț, von der Leyen, Boris Johnson, Arafat, Cîțu eiusdem farinae.

* În România, în baza Legii nr.240/2004 privind răspunderea pentru pagubele cauzate de produse cu defecte, pot fi obținute despăgubiri nelimitate pentru daunele cauzate de medicamente și vakseenuri, precum și pentru efecte adverse, de la producători, importatori, clinici și spitale; la acest mecanism de răspundere se adaugă malpraxisul medical, reglementat de Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății; trebuie doar un pic de curaj și intenția de a înfăptui justiția, adică reclamanți, pentru a pune la treabă aceste instrumente și a dezlănțui iadul asupra celor care au făcit continente de profituri din frica și suferința oamenilor.